Grand Theft Auto: San Andreas

  • Tesztplatform:  PC
  • Írta:  Itriver
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Szegény négert az ág is húzza; temetni jött vissza Los Santosba, ráadásul a taxiból kirángatják a korrupt helyi zsaruk, a dellájától megszabadítják, és hogy még sűrűbb legyen a leves, Ballas-területen dobják ki a ,meseautóból”, ami ugyan nincs messze a hazai tereptől, de azért annyira igen, hogy a lilakendős Ballas banda tagjai kiólmozzák az igencsak lesoványodott „Szídzsít”, ha belébotlanak. Egy magára valamit adó (és nem kis bevételt váró) GTA-címtől el is várható egy ilyen tömör kezdés. CJ tehát ha akarja, ha nem, rögvest az első moziban vastagon belecsap a lecsóba.
Minden ember egyenlő, csak vannak köztük egyenlőbbek, azaz Carl Johnson kamaszkorában alighanem átélte azt az iskolabuszos érzést, ahol a demokrata sofőr bácsi megállítandó a faji villongásokat, kijelenti: ezentúl nincsenek fehérek és feketék, csak kékek, jó? Megegyeztünk? Akkor most szálljunk fel a buszra. Az első ajtón a világoskékek, a hátsón a sötétkékek. Bár amikor a GTA San Andreas főhőse, Carl Johnson, vagy ahogy a Grove Streeten ismerik, CJ a reptéren a csomagját várja, aligha ezen a - nem is annyira - viccen mosolyog.

Real Sims
A Rockstaros fiúk az ötödik PC-s GTA-ban úgy gondolták, ideje megvalósítani azt a Simset, ami nem a hollywoodi filmgyár kapujánál ér véget, hanem onnan kifelé kezdődik. Ennél mocskosabb életszimulátort még nem hordott a hátán a föld, és igen össze kell szednie magát a csapatnak, ha ettől még mélyebbre kíván nyúlni. A GTA San Andreasban nincsenek szeretni való figurák. Nem is cél. Rózsa Sándor és Robin Hood sem volt annyira patyolatlelkű srác, ha jobban megpiszkáljuk őket, és hát kéz a szívre, Mátyás is csak jóval a halála után lett igazságos. Simünket etethetjük, itathatjuk, öltöztethetjük, randiztathatjuk, kocsikáztathatjuk, dolgoztathatjuk, kondiztathatjuk, úsztathatjuk, játékterembe járathatjuk, vásárolgatni vihetjük, így akár a „pécébarbizók” is eljátszhatnának a San Andreassal, de ez a cím másról szól, mert valljuk be: CJ-t és a világát valahogy nagyon eltalálták a Rockstarnál. Az alcím nyugodtan lehetne „Isten hozott a való világban, pajtás”! Tökmindegy, hogy a történet hol zajlik, Los Santosban, Moszkvában, Nápolyban, Londonban vagy Budapesten, minden ország magára ismerhet egy kicsit.

Sztorizós szabadság
Ahogy a Gothic és a GTA3 óta a játékfejlesztők ráéreztek, a játékosok jelentős része nem szereti a lineáris címeket. Nincs izzasztóbb egy szkripthegyes játékban huszadszorra is ugyanúgy végigbénázott, az utolsó pillanatban elszúrt küldetésnél, ahol már csukott szemmel is tudjuk, melyik sarok mögül hány libazöld zombi fog előbukkanni, hová kell nyomni a skulót, hogy a pálya aktuális bossára is elég maradjon. Itt nem muszáj „kvesztelni”, igaz, akkor haladás sincs. CJ alhat, ehet, ihat, sétálhat, autózhat, motorozhat, békés járókelőket molesztálhat, csajozhat és rendőrök elől menekülhet. Igaz, mint minden szabadság, ez is nagyon relatív. Igazán biztonságban csak a Grove Streeten érezhetjük magunkat, azon túl egyáltalán nem szeretnek minket. Nem is ajánlatos egy darabig kimozdulni, mert a Rockstaros arcok kitalálták, hogy az amúgy is zseniális sorozatot megdobják némi RPG-elemmel.

Úgy bizony, CJ fejlődik. Igaz, karaktert nem generálunk – még képesek lennék egy Jackós hypofekaganxtával nyomulni, ami azért valljuk be, jelentősen rontana az élményen. Ráadásul nem kapunk XP-k után felhasználható pontokat. Az RPG nem ezen a vonalon nyomul, hanem a következőkben: CJ nem tud rögtön jól lőni, verekedni, futni, autót, motort vezetni és úszni. Igaz, a GTA-s hősök eddig egyáltalán nem tudtak úszni, itt azonban néha hasznos, helyenként pedig muszáj. Szóval mindent gyakorolni kell. Súlyos perceket töltünk majd el vezetgetéssel, úszkálással, futkorászással és konditerembe járással. Mert mindez kihatással van túlélési esélyeinkre. Persze mindent csak szakaszosan, a Grove-negyed sarkán álló konditeremben megvan a napi limit, ami fölött hiába emelgetünk, nem szálkásodunk tovább egy csöppet sem, és vezetési technikánk is csak sok-sok mérföld után ugrik egy keveset. Új elemként külön lehet gyúrni mindenféle menő cuccokkal és új frizurákkal a sármra, amitől a lányok általában beájulnak.

Beszippant a világ
Amiért nem lehet eléggé áldani a Rockstar csapatát: minden játékot úgy alkotnak meg, hogy az érthető legyen azok számára is, akik először botlanak a sorozatba. A San Andreas ennek megfelelően egy meglehetősen alapos oktatással kezdődik. Nem Mafia-módra egy külön teremben, hanem sztorivezérelten, amiért külön köszönet, mert így tudjuk ugyan, hogy alapképzésen vagyunk, csak nem érezzük úgy.

Éppen ezért lassan csordogálva indul a történet, megtanulunk bicajozni, autót vezetni, lövöldözni, graffitiket átfestegetni - majd mielőtt észbe kapnánk, beszippant a történet és a játékmenet. Ajánlatos még a játék első szakaszában minél többet gyúrni, vezetni, motorozni és úszni, mert egy idő után erre túl sok időnk nem lesz. Egy idő után egyszerűen rákényszerülünk a tanulásra, el kell végezni az autós-, a motoros-, a hajós-, és a repülős vizsgát, mert a játék nem enged tovább.

Három a magyar igazság - és a város
Három a magyar igazság, és CJ kalandozásainak színtere. Természetesen nem kapjuk meg azonnal a hatalmasra bővült világot (csak Los Santos nagyobb, mint Vice City), ki kell azt érdemelni. A küldetések szépen lassan csordogálva vezetnek végig a sztorin, aminek a tulajdonképpeni lényege, hogy mi legyünk az istencsászárok a játék világában. A küldetések változatosak, a játékos alapbeállítottságától függően változó nehézségűek, de általában egy feladatra koncentrálnak. Ha vezetni kell, ritkán kell közben lőni és viszont. Ami újdonság: a sikeres küldetésekért az elején nem dől a dollár, viszont nő a tisztelet, ami azért fontos, mert ezzel egyenes arányban nő a bandánkba toborozható arcok száma. Ez különösen a területfoglalásoknál számít majd, hiszen ekkor az ellen igen magas számban nyomul ránk, így nem árt, ha életüket és vérüket értünk áldozó srácokkal megyünk utcákat foglalni. És ezt értsük szó szerint, mert hullanak a srácok mind a két oldalon rendesen! Az ok egyszerű: senki sem keres fedezéket, mint egy hülye párbajhős, minden srác teljes testfelületét az ellenség felé fordítva ontja a skulót, aztán aki talpon maradt, annak van igaza. A területfoglalás után viszont dől a lé rendesen, így megéri ezzel szenvedni pár órácskát. Akinek nincs kedve állandóan visszajárni a Grove Streetre begyűjteni a stukkerra valót (mert ebben a részben ritkábbak az elrejtett fegyverek, mindent magunknak kell venni vagy zsákmányolni), annak az egy idő után gombamód szaporodó dílereket érdemes apró fejlövéssel meggyőzni, adják nekünk a pénzüket, hiszen nálunk sokkal jobban hasznosul. Ugyanis dílerenként általában két rongyot szakíthatunk, ami egy jól sikerült túra után akár házvásárlást is eredményezhet, hogy minél több helyen elrejtőzhessünk és bedughassuk a garázsba a csili-vili verdákat, amelyeket ezúttal rendesen turbózhatunk is minden városban. A Los Santosban kiépített hatalmi rendszer után ízelítőt kapunk a senki földjéből, majd jöhet San Fierro, újabb senki földje és végül Las Venturas. Igazából nem is végül, mert legeslegvégül visszatérünk Los Santosba, hogy elvarrjuk az elvarratlant, de addig szerencsére nagyon sok játékórát tölthetünk a San Andreassal. Mindeközben megtanuljuk, hogy aki a barátunk, akár az is lehet, de nem feltétlenül, és hogy aki igazán az ellenségünk, az sose lesz a tesónk, és hogy általában az emberi kapcsolatok kuszák...

Csajozunk
Pláne az ellenkező nemmel folytatottak! Fél tucat leányzó szívét és miegymását hódíthatjuk meg, ha kellőképpen sármosak és kitartóak vagyunk. Igaz, ha menet közben szorgosan gyűjtjük a kagylókat a tengerből (összesen ötven van belőlük elrejtve), akkor rövidülhet az idő. Igen észnél kell lennünk, mert ahány csaj van, annyiféle bánásmódot igényel. Ötven százalék felett azonban miénk a verdájuk, és különféle egyéb bónuszokhoz is hozzájutunk.

A csajozás nem az egyetlen kitérő, ezer más minijáték vár ránk, ha meguntuk a fárasztó gangsztázást. A szokásos mentős-, rendőrös-, tűzoltós küldik mellett a Grove Streeten biliárdozhatunk, csillagháborúzhatunk a játéktermekben, a Downtownban lovizhatunk (érdemes mentés után idelátogatni, mert kis szerencsével nagyot szakíthatunk, és a fogadási esélyeket megnövelő lópatkók – ezekből is ötven van – mind Las Venturasban találhatók, tehát a Los Santos-i időkben még nem elérhetőek), Las Venturasban kaszinózhatunk. A játék bizonyos szakaszától ejtőernyőzhetünk is, az egyéb versenyekről (bicaj, motor, autó, repülő, hajó) nem is beszélve. Na és persze közben minden járműben dübörög a zene. A csatornaválaszték számossága mellett saját mp3-as zenéinket is berakhatjuk egy külön kis mappába amely, mellé egy másik mappába a fejlesztők ajándékaként a játékban készített képeinket is elmenthetjük.

Ha jól végeztük a dolgunkat, akkor a játék végére az egyszálbélű, nagyon szerény, mindenkitől bocsánatkérő CJ-ből hat csajt egyszerre karjában tartó, méteres vállúra kigyúrt föld-levegő-víz ura lesz, akihez ömlik a pénz. Természetesen sok-sok játékóra telik el, amíg ide eljutunk, de igazából, ha egyszer végigviszed a játékot, akkor újra elkezded és elhatározod, hogy az ezer, először fel nem fedezett apróságot, easter egget, rejtett poént megkeresed, majd aztán harmadszor is belevágsz, hogy a negyedik után elhatározd, ötödszörre mit fogsz még alaposabban, és így tovább.

A tökéletes játék?
Természetesen a Rockstarnak sem sikerült megalkotni a tökéletes játékot. A sok szép és jó oltárán beáldoztatott a grafika, a figurák baltafaragtak, a járművezetés élménye a törésen kívül elég arcade-os jellegű, a szereplők mozgása helyenként mosolyt fakasztó, és valljuk be őszintén, a küldetések némelyike már-már frusztrálóan idegesítő és dögnehéz. A mesterséges intelligencia sincs a topon, a haverjaink lépten-nyomon elakadnak egy villanyoszlopban, igaz, az ellenfelek szintén, a röhejes bugokról (betonban félig eltűnő autók, falon arccal átmászó figurák) nem is beszélve. Szerencsére egyik sem tud igazán levonni a játék élvezeti értékéből, így 2005 és 2006 után várhatóan még mindig sokan fogják tolni ezt a cuccot.

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto: San Andreas  
  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  Hozzászólások  

Ragus

2016-03-18 13:26:51 [#64]

értékelés: 93/100

tpendanttiffany

2015-07-13 02:36:24 [#63]

értékelés: 93/100

Hydrass

2015-04-01 21:04:46 [#62]

értékelés: 100/100

pogo_01

2014-05-26 20:04:59 [#61]

Egyszerüen király !! A történet király, a kocsik jók, nagy a map és sokmindent lehet benne csinálni !!!

értékelés: 100/100

RapSheet

2012-09-02 12:38:23 [#60]

Történet: Nagyon király..
Szinkron hangok: Bámulatos, annyira bírom a szinkron hangokat..
Grafika: A Grafika viszont az rossz. De nincs vele gond igazából.
Mellék dolgok: Tele van a játék mellék dolgokkal és én már kinyomtam a játékot, még is van még rengeteg dolog. Megnyerni különböző versenyeket, Zero küldetéseit nem rég megcsináltam, elég jók. Habár picit nehezek de megcsinálhatóak. Vannak még nehezebbek is.
Küldetések: Vannak könnyűek, vannak oltári nehezek!
Bugok: Hát ebből van bőven de nem idegesítőek hanem inkább mosolyt csalnak az arcomra. A Vice City-ben vannak idegesítő bugok. Példáúl követni kell az ellenfeledet de az autója beesik a föld alá és akkor nem tudod lelőni, b-lfasz vagy kezdheted újra. :)

értékelés: 80/100

luckyRoly1

2012-06-23 23:24:04 [#59]

Szerintem ez a legjobb GTA!!!! De a buggokat ki lehet javítani a 3D max Studioval. :D :)

értékelés: 100/100

Luszie

2012-06-21 11:41:20 [#58]

Sok küldetés, nagy térkép. Sokoldaldú a játékmenet.. sok jármű. egyszóval: TÖKÉLY!!!

Grafika, meg sztori nem tetszett, de egyik legjobb GTA résznek mondható.

értékelés: 97/100

szadam99

2012-06-19 15:29:59 [#57]

értékelés: 100/100

norberto113

2012-05-30 18:50:15 [#56]

értékelés: 93/100

gergely012

2012-01-15 13:15:20 [#55]

értékelés: 93/100

LeinadHUN

2011-08-22 14:56:49 [#54]

Király játék bár a grafika az nem túl szép de játékmenet és a zene nagy klassz de küldetések 2 váróstol rohadt nehezek

értékelés: 93/100

tommy95

2011-07-11 20:44:27 [#53]

Szerintem jobb mint az IV. Én még mindig ezt játszom, és nem untam meg. Nekem 2.0-ás verzió van, és abban nincsenek bugok. Tökéletesen müködik. Hiba nélkül.

értékelés: 100/100

Gery141414

2011-07-09 10:01:14 [#52]

sztem naon jó de néhány küldetés iszonyat nehéz, pl. a hidraulikás is

értékelés: 96/100

Jorki12

2011-07-08 13:36:47 [#51]

Melyik Platformokra készítették még ezt a játékot a PCn kívül??

értékelés: 100/100

sonyhawker

2011-04-18 16:56:45 [#50]

emléxem amikor megszereztem a játékot még annó, mondtam az öcsémnek hogy itt minden autót élvezet vezetni.. a grafika a korábbihoz képest nem sokat javult akkor de megállta a helyét.. a hatalmas bejárható terep és számtalan tereptárgy, és az ezekhez hasonló sandbox élmény fenomenális :P :D

értékelés: 96/100

z.david

2011-04-02 10:33:20 [#49]

értékelés: 100/100

DKing97

2011-03-11 23:27:02 [#48]

hy all sztem a gta sa a legjobb mert nekem nem jöttbe semelyik csak a Sa nem lehet tényleg megunni azt viszem már vagy 150 szer ki most viszem 151 szerrre szeretem sose válnék meg tőle jah és van egy oldalam ahol leirom hogy hogyan kell driftelni ha vki nem tudna az oldal neve www.streetsdrifters.eoldal.hu
csak ennyit szerettem volna jah és 100\100 at mondok erre a játékra

értékelés: 100/100

zsollesz6

2011-02-07 20:51:42 [#47]

sztem naon jó csak hol lehet letölteni:?????

értékelés: 100/100

remmington

2011-01-02 11:46:40 [#46]

"A legjobb életszimulátor" (GameStar magazin) Elég jó tény és való de lehetett volna jobbis. 2005-től nemvártunk többet nyilván nem crysis szintű grafika de elmegy. Az árnyékok kidolgozásán javíthattak volna. Nagy bejárható terület ez +pont
Mellette:
-RPG
-Lehet öltözködni
-Jó zene
-Sok fajta jármű, tuningolás

Ellene:
-A küldetések nehézsége vagy éppen könnyűsége
-Bugok...de nagyon
-Grafika
-Csak 3 rossz van benne...

értékelés: 88/100

wercetty

2010-11-05 11:58:12 [#45]

nem rossz de inkébb vice city

értékelés: 93/100

BmxBiker

2010-10-26 13:19:53 [#44]

részletesen le van irva minden az is gta kocka lesz tőle aki addig nem volt az =D

értékelés: 100/100

attilasa

2010-10-10 00:34:24 [#43]

értékelés: 100/100

gta4san

2010-06-23 11:17:18 [#42]

értékelés: 93/100

moncsi1028

2010-06-15 10:12:39 [#41]

tök jó

értékelés: 100/100

adrianka

2010-05-24 09:49:24 [#40]

nekem az a bajom vele, hogy elképeztően sok bug van és a grafika nagyon rossz.
az ok h izgalmas, csak hát a küldik valamelyike iszonyat nehéz. lehetett volna kicsit könnyebb is. de a samp az nagyon ott van, nekem mégis inkább a gta 4

értékelés: 89/100

Dragons

2010-05-16 07:11:20 [#39]

értékelés: 96/100

andzsolt

2010-04-16 12:57:32 [#38]

csasztok en \ki vitem gta sat mag opltem big somket most mit kel csinalni59%nal vagyok

értékelés: 98/100

kisprobegt

2010-03-29 22:09:20 [#37]

értékelés: 99/100

majki1111

2010-03-20 15:58:18 [#36]

Megunhatatlan :) Bár nincs tökéletes játék azért 98% :D

értékelés: 98/100

mark23

2010-03-03 17:48:54 [#35]

értékelés: 100/100

AAeron

2010-02-19 13:22:43 [#34]

cs sztem nagyon király főleg a sa-mp ezen az oldalon legalább nincs vírus vigyázzatok srácok veszélyes játék a net

értékelés: 100/100

xxzenexx

2010-02-11 17:38:06 [#33]

értékelés: 93/100

xsad60

2010-01-30 10:45:46 [#32]

Ha single akkor IV, ha multi akkor SA! :D Ez a véleményem! Ha a multit kéne értékelni az RP módok miatt 100/100 lenne! Maga a játék 90/100!

értékelés: 90/100

bajicsaba

2010-01-16 18:05:03 [#31]

értékelés: 100/100

puskijanika

2009-12-02 00:50:12 [#30]

Megszeretném kérdezni hogyan tudok kocsikat berakni? GGMM-el próbáltam de az lett az eredménye hogy a játékot újra kellet raknom mert nem jött be:S Pedig mindent jól bemásoltam még az autót is láttam de utána belépek és nem tölt be a játék a felénél kifagy:S Ha valaki nagyon profi benne segíthetne:
MSN címem :gonsalesraul@hotmail.com

értékelés: 93/100

Terroristy

2009-11-15 18:11:43 [#29]

Hát én már végigjátszottam ps2-n vagy xbox-on,kódokkal vagy anélkül,de én nem birom megunni.1000000000%.

értékelés: 100/100

Johny97

2009-11-01 22:33:03 [#28]

jó játék szerintem 98/100

értékelés: 98/100

coper

2009-10-28 19:48:07 [#27]

értékelés: 100/100

rrrrrrrrr

2009-08-05 12:14:50 [#26]

én azóta játszok a San Andreassal amióta meg jelent a boltban megvettem tizen akárhány ezerér és azóta használom a kedvencem

értékelés: 99/100

Mancsbaby

2009-07-13 09:16:42 [#25]

Két éve játszom vele, és egyszerűen nem tudom megunni! Imádom és kész! :) A Vice City-t is nagyon szerettem, a hangulata annak is nagyon ott van, de a San Andreas mind tartalmilag, mind grafikailag veri. Szerintem. Esetleg a karakterek ábrázolásán lehetett volna picit finomítani.. A szereplők hangja és szövege is nagyon el lett találva! :) Nálam ez a játék 110%. :)

értékelés: 100/100

DANI845

2009-07-10 15:39:56 [#24]

értékelés: 100/100

Ryder62

2009-06-27 14:30:19 [#23]

Mivel kb 1000 órát játszottam már a gémmel (nem túlzok, nagyon tetszett) ezért 100 %-ot kéne rá adni. De mivel tökéletes játék nincs ezért 99%. Best GTA.

értékelés: 99/100

gyilkos14

2009-06-22 18:49:31 [#22]

értékelés: 100/100

kinggi

2009-06-21 13:17:19 [#21]

Hát én adok rá egy 100%+1 Mive sztem ez egy király játék megunhatatlan rengeted modot lehet hozzá berakni csak most átpártoltam a gta 4 re :D

értékelés: 100/100

Kalman11

2009-06-19 20:41:28 [#20]

97%, mert vannak benne hibák
én a GTA 4-et próbálnám ki, de nagy a gépigénye
jó a történet, a küldetések, de a grafikát nagyon elszúrták, sztem a VC-nek egy picivel jobb a grafikája
és CJ füle egy kicsit inkább kocka, mint ovális :D

értékelés: 97/100

xxxy

2009-06-11 09:55:51 [#19]

értékelés: 100/100

Atheist

2009-06-02 20:12:37 [#18]

Megunhatatlan

értékelés: 100/100

bence942

2009-05-19 20:00:19 [#17]

értékelés: 100/100

Richy11

2009-05-02 10:55:11 [#16]

értékelés: 95/100

vass97

2009-04-30 21:34:15 [#15]

FaxaGame ?D

értékelés: 100/100

jozsika999

2009-04-25 18:52:50 [#14]

Szerintem az egyik legjobb GTA.Az pedig, hogy elavult a grafika, nekem csak.

értékelés: 93/100

materminator

2009-04-25 08:13:23 [#13]

értékelés: 100/100

kovy29

2009-04-21 18:37:22 [#12]

értékelés: 98/100

BourneyO7

2009-04-18 19:22:02 [#11]

értékelés: 100/100

Adam1910117

2009-04-18 15:59:41 [#10]

egyszerüen jó játék..

értékelés: 99/100

Naminusama

2009-04-14 22:01:16 [#9]

Ez a játék nem a nagy poligon számmal kápráztatott el, hanem a hatalmas bejárható területtel, illetve a sok újítással... Bár szerintem néhol túlzásba estek: JetPack-minek? Kínai harcművészet-egy feka főszereplónek? Tank-ez is elhagyható lett volna... De összegzésben 93%

értékelés: 93/100

GTA-fan

2009-04-13 10:14:33 [#8]

A grafikáról csak annyit,hogy nem olyan super kisebb-nagyobb hibák vannak benne de CJ-nek a ˝super"inteligenciája nagyon teccik!!!
A játékot bár már 2-szer végigvittem de nem tudom megunni.A küldetések élvezetesek és változatosak.
A sok szerencsejáték nagyon király meg a ruhák nagyon teccenek!!!(nagyon jól és stílusosan fellehet öltöztetni CJ-t)!!

értékelés: 95/100

Kicsúr

2009-04-11 09:46:29 [#7]

értékelés: 100/100

V43 3189

2009-04-08 18:29:33 [#6]

értékelés: 93/100

Zsolt3

2009-04-07 20:27:56 [#5]

Valóban sokmindent tettek bele és sajnos sok bug lett belőle, de így is király játék. Azt nem mondom hogy a legjobb GTA, mert nem az.

értékelés: 93/100

GTAPUPAK

2009-04-07 13:35:59 [#4]

Nekem ez a játék már amikor kiadták sőt még amikor csak infók voltak már akkor és most is 101 %-ot adnék rá kár, hogy nem lehet.
Szerintem egészen változatos küldik vannak benne és a grafika is picit jobb a VC-nél, de sztem túl sok dolgot tettek bele és egy métert sem lehet anélkül menni, hogy bele ne botlanánk egy minijátékba.
Annyit játszottam ezzel, hogy már betéve tudom a küldik neveit és a kocsikét is.
De azért a GTA 4 már jobb és élvezhetőbb is mint az SA!

értékelés: 100/100

Black Maggot

2009-04-06 22:49:42 [#3]

Rengeteget játszottam ezzel, főleg az MTA-val (nem a SA-MP-al), sajnos már lejárt az ideje, mert itt a GTA 4. Megunni még mindig nem nagyon lehet, bár a VC meg a 4 is jobb nála, mind hangulatilag, mind küldetésileg.

értékelés: 94/100

gta77

2009-04-06 17:34:58 [#2]

ezt a játékot egyszerűen nem lehet utálni:)

értékelés: 90/100

pödi

2009-04-06 15:27:07 [#1]

értékelés: 100/100

Adatlap

Grand Theft Auto: San Andreas

megjelenés:

2005. június 10.

fejlesztő:

Rockstar Studios

kiadó:

Take 2

Web Fórum Teszt
Magyarítás Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Értékelés

+ szabadon bejárható hatalmas világ
+ korhű zene
+ rengeteg minijáték
+ iszonyat sok küldetés
- elavult grafika
- bugok
- néha borzasztóan nehéz küldetések
70
98
96
90
98

Közösségi média

A 10 legfrissebb teszt

A hónap legnépszerűbb tesztjei

Friss hírek