SA hibái

Szerző: Komáromi Kristóf , Gabesz4500 , desert eagle ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Itt összeszedem a SA néhány hibáját.

Bár a játék részletei jól ki vannak dolgozva mégis akad pár "hiba,, benne ami néha nagyon el tudja rontani az összképet.
Például az autók külseje elég részletes, belül mégis minden autó majdnem teljesen egyforma.
Vagy ha telepítesz a GGMM-rel egy új autót például a Greenwood helyett a BMW 760i-t attol még pl. a Drive-Thru nevű küldetés introjában Sweet kocsija ugyanaz a régi Greenwood lesz, de ha már megy a küldetés akkor az újonnal telepített autó van a játékban. (Ez a jelenség azért van, mert nem cseréltétek ki a cutscene.img fájlban is a verdát, tehát nem a játék hibája, hanem a tied ( )
Akkor ott van a nitro: robbants fel egy autót amiben nincs nitro, majd ismételd megy ugyanezt egy olyannal amiben van nitro. Észrevehetted hogy mindkettőnek ugyanolyan a robbanása, holott a nitrósnak sokkal nagyobbat kellett volna szólnia és nagyobb fényeffektnek kellett volna lennie.
Vagy menj át egy emberen autóval (csak szép lassan) és ha hátranézel azt látod hogy az emberke éppen fölkel a földről, de a valóságban már más lenne a helyzet.
Vagy lopd el Ryder vagy Sweet kocsiját, majd menj egy kört a főúton. Mire visszaérsz már áll a ház előtt egy másik ugyanolyan autó amilyet elloptál. Bár valószínű ezt a tervezők direkt csinálták így; nemtudom!
Na és ott van egy eléggé ritka, de rossz hiba: néha amikor az emberünk (CJ) elkezd égni van olyan, hogy valamiért újrakezdi az égést. Aztán megint újra... és ez addig megy amíg nem lesz Wasted!

Ha valaki tudna még ilyen dolgokat mondani a játékról azt megkérem hogy ide írja le!
Azt néztétek már, hogy a játék kezdetekor is ki lehet törni a híd falát az utcánk fölött???
Minnél jobb a játék annál több vagy annál súlyosabb a hiba.Egyszer-kétszer beleragadtam az aszfaltba vagy a falba esetleg az autóba (Ez Vice City jellegzetes hiba nálam de SA-ban is megtalálható) az intrókat pedig nem tudod úgy átírni mint a játékot (tehát a nem intró játékrészt) ez nem hiba hanem tény. Ennyit szándékoztam írni további jó GTA-zást mindenkinek!

Heló
Igen azt a hidat már akkor is szét lehet zúzni kocsival és fegyverrel is.
Szerintem még az is egy hiba mikor beírjuk azt a kódot hogy minden embernek legyen fegyvere és egymást lőjék akkor ha közéjük lövünk ugye vannak akik rakétavetőkkel ak-kal és m4-essel rohangálnak. Na most ha közéjük lövünk elrohannak és az ilyen fegyvereket egykézben fogják és úgy rohannak CJ barátunk pedig péládul az ak-t is két kézen fogja mégsem tud vele rohanni, ezek meg egykézben futnak velük. Ugyanez a helyzet a shotgunnal és a baseball ütővel is. És érdekes hogy a poroltóval tudunk futni de az ütővel nem. Szerintem lehetne fordítva is. A másik hiba szerintem az hogy San Fierróban mikor Woozienál csináljuk azt a küldetést mikor helikopterrel repülünk a konténerrel teli hajóhoz, mindenkit leszedünk a minigunnal de a rakétás csávót nem még ha őt is lőjük akkor sem. Ez szerintem nem jól lett megcsinálva mert utána még a fegyvereinket is elveszítjük és ez annak nem jó aki egy csomó pénzt belekölt.( ez direkt lett így csinálva nem hiba. A Rockstaros fiúk ezt akarták.-ferenc001) Továbbá szerintem még lehetne kicsit reálisabb a játék. Úgy például mikor mondjuk 230-cal nekiszállunk a falnak úgy mint a driver 3-ban, Cj-nek fogyhatna egy kicsit az élete, meg mikor kiugrunk a járművekből akkor is megsérülhetne egy kicsit mint ahogy ezt a Vice City-ben is csinálták, de ezek a hibák nem annyira vészesek.

Vick

Én a múltkor észrevettem egy kisebb hibát:
Dobj el egy gránátot, aztán lőj bele egy gépfegyóval mielőtt még felrobban. És mi történik? A gránát vagy 1000 méternyire elrepül tőled, vagy csak néhány méterre vagy szószerint beesik a föld alá ((a model alá) ahelyett, hogy fölrobbana :s).

Meg van gy másik hiba is, ami engem nagyon zavar, hogy a parkoló kocsik "átmennek" a kerítésen. Ez van az Arera 69 melletti résznél, és az elhagyatott reptér melletti parkolónál. Ott még az oszlopon is átmegy az autó! Itt egy kép, ha a szöveg nem elég érthető
És van egy másik, Zero 2. küldijében, amikor a vörös báróval kell a futárokat kiiktatni, ott csak vidéki zsaruk vannak!

Richy

Nálam olyan is van, hogy mikor bemegyek a tűz közepébe a csávónak ne fogy az élete és nem is ég, olyankor is amikor nincs cheat!!!

Dani
Nlam egymásba szoktak folyni a kocsik, és fel is robbannak
Küldetés közben is nagyon idegesítő, az Angyalbőrben nevű küldetésben is így jártam, egy Cabbie rohant belém

Kalman11

TheSayate
Nem tudom, hogy mi volt a hiba nálam, de amikor volt az a küldi, amikor a csajt kellett kiszabadítani a házból, valami nagy hülyeség lett belőle. Kihozom->elviszem-> bemenne a házba, de helyette a Grove-osokkal kezd el verekedni. Egyszer csalással tankokat tettem körbe, és átment a tankon...

DANOKA

Én pl leugrottam ejtőernyő nélkül egy ház tetelyéröl ami naon magas a járdára estem és mitörtént?.....
túléltem nemhalt bele pedig kb a legmagasabbrol ugrottam XDDDDDDDDDD
Ez nem igazán hiba mert ha az életerőd maximumon van bárhonnan ha legurassz (ejtő nélkül) túléled és sztem San fierroban ugrottál a big point-ról és annak az alja egy kicsit kiáll és lelassít.

Ez is egy tipikus Vice City hiba de SA-ban is előfordul. Ha nézetet váltasz (SA esetében "forgatod" a nézetet) egy bizonyos szögből eltűnnek a kisebb kerítések.

ossian85

Én azt vettem észre,hogy mikor motorozol,és közben lősz,CJ a jobb kezében fogja a fegyvert,miközben gyorsitasz a motoroddal,holott a motorok gézkarja is ezen az oldalon van,tehát elvileg még véletlenül sem tudnál gyorsitani.


azt hozzátenném a leesésem dologhoz,hogy "max healt" van a játékban és ha az maxra fölmegy akk nem halsz bele az esésbe.am van olyan hiba is,hogy ha beírod a repülő autó csalást és felgyorsulsz maxra keress egy repülőt menny neki és nem halsz meg.

Hogyha maximumra felhízlaljuk CJ-t akkor egykézzel fogja az AK-t,M4-et STB.Engem az idegesít legjobban h megyek az autopáján a tuningolt drága verdámmal a kamionok meg csak ugy váltogatják a sávokat és szinte lehetelen öket kikerülni.Meg az is hiba hogy mikor megyek az uton kocsival mögöttem nincs semmi és senki aztán 1másodperc mulva hátranézek és tele van kocsival,és amint a kamera ujra elore ofrdul biztos valami kocsi pont elöttem lesz és nekimegyek.szetem ezek elég nagy hibák.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára