Kosarazás

Szerző: Gege , kokenytibor
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Kosarazás (Basketball)

A játékban lehetőség van kosarazásra is. Számtalan helyen találhatsz kosárpályát, ahol a labda mellett Entert nyomva már dobálhatsz is. Ha felvetted a labdát, akkor a SHIFT-et lenyomva eldobhatod. Minél több ideig tartod lenyomva a shift-et annál később dobja el a labdát. Kosarazni Sweet ’Tagging up Turf’ küldetése után lehet. Van egy két trükk is a kosárban:

Bal Ctrl: Carl megpörgeti a labdát a jobb kezén
Jobb Ctrl: Carl átgurítja a vállán a kosárlabdát
Zsákolás: Fuss a palánkkal szembe, és mikor ott vagy, nyomd meg a SHIFT-et (A futást ne engedd el!).

Ha nagyobb kosárpályán vagy, akkor lehetőség van verseny teljesítésére is. Ehhez nyomd meg a Középső egérgombot (Görgő). Ekkor véletlenszerűen jelennek meg a pályán piros körök, ahonnan adott idő alatt be kell dobnod. Ha bedobtad, akkor plusz időt kapsz, és így kell elérni minél több pontot. Ha letelt az idő, akkor kiírja, hogy hány pontot sikerült dobnod.

FONTOS: A játékban van egy nagy hiba. Miután megkaptad Madd Dogg villáját, ne mentsd ki ott az állást. Ugyanis, ha ott mentesz, akkor a játékban minden kosárlabda el fog tűnni, és vége a kosarazós mókának. A játékhoz kiadott 1.01 patch orvosolja ezt a hibát is. Ha viszont már mentettél ott, akkor innen letölthetsz egy jó mentést.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára