Csalás ártalmak

Szerző: Mr.mit , György Dani , sikretkiller ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Mindenki tudja, hogy ha sokat csal a GTA-ban akkor hibás lesz a mentés.Ez velem is megtörtént tehát igaz!Barátomnál még 50 csalásnál nem lehetett küldetést csinálni.Tehát a csalások nagy káoszt tudnak okozni még 5 darab is.Hallottam már olyat is, hogy el sem lehetett indítani a játékot ezért figyelmeztetek mindenkit, hogy ha mégis csalást használna akkor:NE MENTSEN!! Sok csalás használata után kuldetésekválnak lehetetlenné! pl:Las Venturlas-Madd Dog röktön leugrik az épületről mielőt bármit csinálhatnánk! Nekem ujra kellet kezdeni.


Bocs, hogy közbeszólok, de én végigvittem kétszer is úgy, hogy annyi csalást aktiváltam amennyit csak lehetett és tökéletes volt!

Bocs,hogy közbeszólok de én is sok kódot használtam és semmi baja sincs..

SRY,h énis beugatok,de sztem ez nem igaz! én kb másfél éve jáccok a san andreas-szal.Mitöbb annyit cheat-elek h aki többet cheat-el az már csal! Na szal az a lényeg h vagy mán 4-5ször tutti h kijátszottam úgy h cheat-eltem,és mentettem is! és nincs semmi baja.Akk ezekszerint csak nálad olyan

Én haverom csalások irkál be mondtam hogy inkáb szereze meg a gta sa contr cent vagy gta sa 126+ trainer mert azokon van olyan h törli a felhasznál csitek számát ha minden áron csitelni akartok akkor szerintem ezt használjátok
csá:dani502

Régebben én is csaltam ,DE Madd Dog küldetését képtelenség úgy megcsinálni.
Nekem eredetiben van meg a Játék,nektek is?
Doloreg

Nekem nem eredetiben van meg a játék (crackelt) és annyi kódot írtsm be amennyit akartam, mégis működött
asphalt8

Helló!
Nekem régóta megvan a SA, ha nem nyolcszor, akkor egyszer sem vittem végig, és sokat hallottam erről is!
kipróbáltam, beütöttem minden csalást, mentettem, és a mentés tökéletes!
Semmi üres fájl, se hiba/bug, semmi!

Csá!

Nálam ez különös.Én végigvittem cheatel és anélkül DE volt olyan játék amikor a cheat miatt meghibásodott a mentés.Jelzem ez csak egyszer volt de volt.

Cs!
Nekem olyanom volt, hogy használtama cheat-eket 1000-el, és amikor egyérkeztem a mike torrenos küldikhez, ahhoz, amikor ki kell szabadítani a furgonból, sikerese ki is szedtem onnan de amikor a limóval megpróbáltam elmenekülni, a reptér bajáratánál a piros mező eltünt, és én mehettem oda, ahova akartam, csak az volt a megoldás, ha fejbelövöd torrenot!
Ezek után én trainert használok, mert azzal le lehet nullázni a cheat-ek számát

Üdv!

"Sok csalás használata után kuldetésekválnak lehetetlenné! pl:Las Venturlas-Madd Dog röktön leugrik az épületről mielőt bármit csinálhatnánk" igen ez IGAZ!!! Attól hogy nektek nem így volt attól még igaz! Máshol nektek is előjön előbb-utóbb...üdv all!
Nekem is sok csalás miatt ujra kellett kezdenem a gamet.
olyanom volt, hoyg amikor Catalina-val kellett mennem bankot rabolni akkor az
átvezetőben a rendőrök ütötték, verték 1mást D
vagy amikor be kell pakolni a drogot és vissza kell mennem a helyre akkor az átvezetőkben is ütötték 1mást a zsaruk xD

**************************GAMESTER******************************
Nos. Kezdeném is
1. Aki csitel nem tud játszani, magyarán láma
2. csit letolja a játékélményt.
3. mi lrtelme kérdem én?


@Gamester: Ha már nagyon unod a játékot jó muri legalább egyszer végigvinni cheat-tel, vagy miután végigvitted egy picit cheatelni. Én személyem szerint akkor cheatelek ha nagyon nem akar vmi sikerülni, és aztán lementem, és csíttel levezetem a dühöm egész SA népségén. Aztán persze betöltöm a lementett cheat mentes állásomat.
Gabesz4999,9 - 8ball - eldzsí


Csá! Én elég sok csalást aktiváltam de még nincs semmi. Nem akarok ilyen helyzetbe kerülni ezért letöltöttem a GTA SA 126 + traniert, de nem tudom hogy kell használni, légyszi segitsetek!

Attól függ melyik verzióval játszotok az 1.2 nem foglalkozik a csalásokkal. Pl én is rengeteget csaltam és mégse történt semmi.

Én is rengeteget csaltam +töltöttem le SAMP-os csalást és az is jó volt a SA-ban!!!

Én is sok csalást hazsnáltam, de szért amit mondott az nem jelenti azt hogy biztos megtörténik! Cak egy tippet mondott! Nem kell egyből leugatni. Egyébként velem Liberty City Stories-ben sok csalást használtam és a végén látszott a játék programozása a a harmadik szigeti mentőségen és rendőrségen. Elég fura volt: Átláccó épületek, oldalról az autó szélvédőjéből egy háromszög indul ki ami azt jelzi hogy belső nézetből mit látok...stb. És elég rossz volt úgy játszani.


CSÁÁÁ

AAeron vok és nekem egy hibám volt a cheat miatt a Las Venturasban van egy olyan küldi h DODO(repülő)-vel kell egy Shamal(repcsi ez is) fölé menni és még emiatt soha nem tudtam végig vinni a játékot

am a hőlátós szemüveg is eltünik a csalásoktól

Hi AAeron!Nem a csetelés hibája egyszerüen kevés idöd van a shamal mögé repülni.Miután kb. harmadjára kitapasztalod az utvonalat hogyan repülj sikerül!
Még valami.Szerintem ez a játék abszolút nem nehéz.Csak végigjátszás után használtam egy pár csetet a próba kedvéért.

Nekem még sose volt baj a csalásbol de 1ik haveromnak az emberek e küldiken összeverekednek meg ijenek

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára