Bandaháborúk

Szerző: Komáromi Kristóf , ipod00 , Richy11 ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A bandaháborúkban biztosan mindenki tisztában van vele mi a cél. A rivális banda tagjait kell megölni és távozásra késztetni hogy újabb és újabb bandaterületeket szerezz. Egy ilyen háború kemény diónak bizonyul cheat nélkül, de mi a helyzet ha nem használhatunk csalást? 
1. Szerezzünk be többféle fegyvert sok-sok lőszerrel. (ajánlom: Minigun, tapadó bomba vagy gránát, AK47 és valami olyan cucc amivel lehet sprintelni (a 9mm-est nem ajánlom).
2. Menjünk el a kiválasztott területre néhány bandataggal, (a térképen ez az aktuális banda színével jelölt terület) ha lehet autóval és rakjunk úttorlaszt az útra lopott kocsikból úgy hogy ha bemegyünk közéjük semmiképpen ne érjen lövedék.
3. Keressünk riválisokat, előfordulhat hogy nem látni egyet sem, de a civilek piszkálása után rögtön ott dekkolnak mögötted. Lődd le őket (ha lőszert akarsz spórolni jobb ha fejüket lövöd) és ha hármat-négyet már elpusztítottál lent a lesz egy üzenet képernyőn magyarul kb. ennyi: általad provokált banda háború.
4. A háború indul, a civileknek nyoma vész, a térképen a terület pirosan villog. Bújj gyorsan a felállított autók mögé!,-de még nincs túl nagy veszély hisz az első hullámban csak azokkal a fegyverekkel támadnak melyek épp náluk vannak. Dolgozik a kézben az AK47, a barátaid pumpálják az ólmot gazfickókba, egyszer csak szünet: túlélted az első hullámot. Egy kis idő múlva újabb riválisok támadnak új tervvel, erősebb fegyverekkel. Már néhány barátod kifeküdt, a menedéket nyújtó járművek motorja kezd túlhevülni a lövedékektől, de nincs nagy vész hiszen a Minigun nem ismer határt és a roncsautók is jók menedéknek. Lassan minden jól alakul a stratégiát követve, az utolsó rivális is kipurcan. A terület tiéd. 
5.Bár leírva nem tűnik nehéznek, mégis sokat segítenek az úton lévő szívek és páncélok. Sőt ha a katonai bázisról hozol el egy tankot az egész háború gyerekjáték lesz, a tankot mozgásban tartva a riválisokat elütve, felrobbantva könnyű lesz az égész. Már csak arra kell vigyáznod hogy ki ne rángassanak a volán mögül, mert a gyors lövedék nagy veszedelem mindenki számára! 

Nagyjából ennyit írnék a bandaháborúról, hidd el ezekből tanulod majd meg hogyan szökj meg a tűzharc veszélye elől!

Plusz segítség tőlem: nekem bevált taktika az, hogy minden háborúnál magaslatot keresek (háztetők, ilyenek) és onnan osztom az áldást. Ha kapnád a választ, húzódj hátrébb, és dobj le nekik egy gránátot. De a földön is elég hatásos a gránát; 1 gránát = (pontos célzás esetén) akár 4-5 bandatag egyszerre!

Richy

Csá!

Lenne egy kérdésen: A "The Green Sabre" küldetés után mikor a hegyekbe elvisznek nekem eltűnnek a bandaháborúk a térképről. Már újraraktam a játékot többször is de nincs semmi. Ez normális?

Igen, az, de amikor a végén visszatérünk LS-ba, akkor újra visszajönnek
Marcicerus

Nagyon szépen kössz
Nincs mit

Azt nem tudja valaki hogy a bandatagjaimnak lehet e jobb fegyvert adni valahogy??? meert a 9mm-essel nem sokat érnek a ballas tagok ellen akik AK-val jönnek bandaháborúknál. aki tudja irja már meg.előre is kössz!!!

A SACC csodákra képes
Hasbal

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára