Hibák és érdekességek

Szerző: xrl8 , Bekker , AAeron ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Hibák:Los Santos-ban ahol szokott lenni a hidraulika verseny na annak a környékén van egy pótkocsi menj neki valamivel és átmész rajta!
Menj el egy olyan házadhoz ahol van garázs és rakj oda egy járművet.Utána várd meg míg lecsukódik és menj vissza utána,ülj be a járműbe és menj ki!Ezt nézd vissza és a visszajátszásban nem látszik hogy felnyitódott a garázs ajtója de ez még semmi a belseje egy nagy fekete üres rész!

Érdekességek:Van egy olyan küldetés hogy "A sínek rossz oldalán" és amikor üldözöd a vonatot hagyd le és kijön hogy küldetés sikertelen utána várd míg jön és a banda láthatatlan lesz kezükben a fegyver csak az látszik belőlük!

És ha visszajátszod,akk látszik az egész bandatag!


sztem ez csak nekem volt belekezdtem a játékba és csak ott álltam a groove streeten és semmi videó ami az elején szokott lenni unalmamban át mentem las Venturasba és lám ott vár engem egy küldetés " end of the line" az utolsó küldi az az érdekes h még soha nem vittem végig tehát nem lehetett elmentés. (:/

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára