Hunter (vadászhelikopter) beszerzése cheat nélkül

Szerző: Bence16
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Mint tudjuk a 100% követeli a rendőrküldetés 12 szintjének megcsinálását. Ehez a legjobb a Hunter (ha kb a 6. szinthez érünk, 4-es körözésünk lesz a sok ölés miatt, hydrák lövöldöznek hőkövetővel, amit egy kis ügyességgel kikerülhetünk). De hogy hogyan szerezzük be cheat nélkül? (mivel ha cheatelünk alapból nem lehet 100%) 3 módja van:
1.: Ez a legnehezebb, a repülős iskolának minden feladatát 100%-osan kell megcsinálni. Ha ez megvan, a mágneses heli (Up, up and away küldiben szereztük) mellett lesz egy Hunter, ami mindig ott parkol.
2.: Az Easter Bay katonai kikötőnél találhatunk egyet, ha a bejáratnálcsak egyenesen megyünk. Így alapból 5-ös körözésünk lesz, és nincs mindig ott a heli (vagy nem feleltem meg valamilyen kikötéseknek, és nekem azért nem volt ott).
3: Ez a legkönnyebb, legegyszerűbb módszer. Ha megcsináltuk az autós sulit, és megvan az összes SF küldi, hív Caesar, és kapunk tőle 3-4 küldit, amiben drága kocsikat kell megszerezni különféle módszerrel. Ha ez megvan, zászlók jelennek meg a térképen, ahol versenyeket kell csinálni. Minket ezek nem érdekelnek, csak a Las Venturas-i (3. város) reptéren lévő zászló. Menjünk bele, és válasszuk ki a Heli Hell (Heli Pokol) pályát. Ezt Hunterrel kell megcsinálni. Ne foglalkozzunk a versennyel, repüljünk a reptérre, ahol a zászlónál voltunk. Szálljunk le a bejára mögé, szálljunk ki, várjuk meg míg lejár az idő, hogy elveszítsük a versenyt. Enterrel nyomjuk ki a pályaválasztást, menjünk oda, ahova leparkoltunk a hunterrel, és használjuk egészséggel.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára