Mászkálás Liberty City-ben

Szerző: Gege , FDEF , Mr.mit ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Itt leírom, hogy hogyan lehet Liberty City-ben mászkálni a San Andreasban. Sajnos a készítők nem dolgozták ki az egész Liberty City-t, de mivel ez GTA: San Andreas, ezért érthető. Tehát a lényeg:

1. Tölts le INNEN egy mentést. Ebben a mentésben készen van a High Noon nevű küldetés, tehát a Saint Mark's Bistro nevű küldi fog következni.

2. Tedd be a fájlt (GTASAsf5.b ) a GTA San Andreas User Files mappába (Dokumentumok).

3. Nyisd meg a mentést, és menj a Caligula Casino-hoz. Innen elkezdődik a Saint Mark's Bistro. (A küldi előtt szerezz be min. egy fegyvert sok tölténnyel , és egy fényképezőgépet!)

4. Kövesd az utasításokat. Mikor megérkezel Liberty City-be, ölj meg minden embert KIVÉVE FORELLIT!!! (A feje fölött piros nyíl van, és a folyosón ácsorog)

5. Ha minden igaz, akkor most ki tudsz menni békésen az udvarra. Írd be az LFGMHAL kódot (Nagy ugrás), és a jobb oldalon lévő kis udvarnál (Fák vannak ott) ugord át a magas falat!

6. Íme kint vagy az utcán .

7. És most jön a bökkenő. Liberty City városa becsapós!!! Ugyanis néhány út vagy járda csak szellemkép. Ez azt jelenti, hogy látszani látszik, de nem állhatsz rá, mert átesel rajta. És ha leesel, annyi a Liberty City városnézésnek.

8. Most fogod hasznát venni az UZI-nak (vagy más stukkernek). Ha járkálás közben lőjj magad elé, és ahol meglátszik a lövés szikrája, oda állhatsz! Ahol viszont nincs szikra, ott le fogsz esni. (Sajnos a Jetpack nem működik!)

Ezek alapján tudsz Liberty City-ben járkálni. A Fényképezőgép csak arra kell, hogy fotókat csinálj a városról. (Fraps nevű progi még jobb mert akkor CJ is látszik)

Megjegyzések:
- Jetpack nem működik Liberty-ben
- Ott van esélye a leesésnek, ahol az úttest átmegy járdába. Pl.: Lehet, hogy az úttesten tudsz menni, de attól még a járdán nem. Stb.
- Ha lesesel, érdekes módon San Andreas közepére pottyansz, valahol a Vidék és a Sivatag közti vízbe .

Itt van két videó erről a kis akcióról:
Videó 1
Videó 2

Jó szórakozást Liberty City-hez!

szuper!
Egy jó tanáccsal viszont tok szolgálni!
itt a www.gtahungary.hu-n van egy ilyen letöltés:liberty city.col mód
minden elemre ráálhatsz!


Ja és ha itt kiugrottál és megnézted ajánlatos visszamenni mert ha leesel akkor nem tudsz visszajutnii.Mondjuk elég vicces helyre esel le.Olyan mintha víz lenne mert úszik is benne de mégse víznek látszik.

Ha leúszol az aljára annak a "víznek", akkor tudsz sétálni rajta.
Ha letöltjük a San Andreas Control Centert, akármikor átmehetünk Liberty Citybe.

Nekem működött a jetpack PC-n.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára