GTA IV Utolsó Küldetése

Szerző: djricsa9601
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A legutolsó küldetés 3 részből áll. A végén vagy Dimitrit, vagy Jimmy Pegorino-t kell kinyírni, attól függően, hogy korábban elfogadtuk-e a pénzt, vagy bosszút álltunk.

1/3

Felhívnak minket, hogy siessünk a templomhoz Roman esküvőjére. Lezajlik az eset, majd az introban a hátunkhoz szegeznek egy pisztolyt, fülünkbe súgják, hogy meg fognak ölni. De ugye Niko a háborúban szolgált, egy kis közelharc után elsül a fegyver, Roman/Kate meghal (történettől függ), mi elmenekülünk, és arra ébredünk, hogy az egyik rejtekhelyünkön vagyun, aludtunk az ágyban. Niko bocsánatot kér Romantől, Little Jacob felhív minket, hogy siessünk hozzá, vár minket egy limuzinban. Mikor megérkezünk, üldözni kell Dimitrit/Jimmyt (továbbiakban D., J.). Üldözzük hát őket a régi operaházig, ahol elválnak útjaink. D./J. felszalad a tetőre, mi meg utána.

2/3

Ezek után helikopterrel akarnak elmenekülni. Üldözzük hát őket motorcsónakkal (Jó, mi? ) Ekkor Jacob érkezik egy Annihilatorral (katonai heli), majd fel kell ugrani rá. Itt eszeveszetten kell nyomkodni a SPACE-t, majd mikor felszálltunk, átvesszük az irányítást. Jacob rakéta-vetővel próbálkozik, harmadjára el is találja az ellenség helijét.

3/3

Jacob hőstette után lezuhan a heli a Happiness Island-re (heppinessz árjlend ), mi meg utána. Nincs is más dolgunk, hogy az őrülten rohanó D.-t/J.-t fejbelőjjük. Ezt megtehetjük pisztollyal és más fegyverrel is, de ha az elsőt választjuk, egy szép kis videót fogunk látni, amiben D./J. a földön fetreng véresen, Niko lehajol, majd fejbe lövi valamelyikőjüket. Ezek után jön a csodálatos outro, 65 (?) %-nál tartunk, már csak a többi dolog maradt, pl. lőni a... SZAROS GALAMBOKAT!!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára