Patriot katonai jármű beszerzése

Szerző: Komáromi Kristóf , Rasengan , XSB ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A Patroit egy remek 4X4 es katonai jármű megtalálható: Las Venturastól nyugatra sivatagi katonai bázison, ide nem túl könnyű a bejutás főleg repülőgéppel ugyanis ha nem vagy elég tapasztalt pilóta könnyen leszedhetnek, de ha autóval mész a bázis nyugati (a térkép szerint) oldalánal találsz a kerítésen egy pontot amit be lehet törni ott bemész, és a garázsok mellet parkol egy Patroit. Patanj bele és nyomás!!!.. Ha kell a sivatagi repülőtereden a garázsba tedd be!
Van még egy patriot San Fierróban az Easter Basinban a katonai bázison.Ahogy bemész a bejáraton balra és ott az út végéig ott a patriot,de 5-ös körözést kapsz ha bemész a bázisra.

A másik módszer San Fierro-ban van. Van az a küldetés,amikor el kell lopni a vadászgépet. Akkor ne menj be a hajóba,hanem menj fel a hajó melletti lépcsőn,és a katonai móló végén látni fogod a kocsit. Mivel ennél a küldetésnél nincs körözésed, simán elviheted az egyik garázsodba,és elmentheted. Ha ezen túlvagy, hátrálva menj el oda (úgy,hogy végig a móló elejét,illetve a hajót nézed, így nem jelenik meg húszezer rendőr) és pattanj be,majd padlógáz a Pay'N'Spray-ig.


(+ 1 Tipp: San Fierro-i reptér mellett van 1 hosszú alagút, az mellett meg 1 ipari telep. Nos ott is parkol 1 Patriot, néha riasztós, de inkább szirénázzon 1 kicsit, mint körözést kapjunk! )

A Las Venturasi Mentők parkolójában is szokott állni egy Patriot.

A katonai bázison földről indítanak rakétákat ha a közelükbe repülsz. Tipp: Repülj a bázis közelébe egy helikopterrel. Majd menj körbe a bázison és robbantsd fel az rakétaindító gépeket.(azt hiszem 4-5 van belőle) Ezután be tudsz majd repülni, de legyél gyors, mert azt hiszem, hogy a körözési szinted 4-5-ös lesz.


hy! ..vagy elkezdesz tüzoltózni és ott is szokott lenni.. eloltod és viheted is!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára