Kleptomániás Rockstarosok?

Szerző: ferenc001
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Még mielőtt elkezdeném írni a tényleges lényeget felhívnám a figyelmet a SPOILER veszélyre, mivel egy-két küldetésbe is belemélyedünk. Ezzel végeztünk is jöhet a lényeg, amit ki is emelek:
Biztos mindenkinek beleégett az emlékezetébe az első 3D-s GTA(ami ugye a harmadik) minden küldetése, utcája, bárja, introja. Emlékezzünk csak vissza a bevezetőhöz. "Kedves" barátnőnk Catalina lelő minket egy bankrablás helyszínén. Ezzel el is értünk az első fontosabb tényünkhöz, de mielőtt még időtök lenne boncolgatni miért ugorjunk egyet az időben egészen a GTA:VC-ig. Emlékszünk még a Malibu clubra? Ha igen szerencsétek van, mert innen indul tovább az okfejtésem. Miután megvettük a helyet egy küldetéssor után lehetőségünk van, egy bankrablásra. Kezditek érteni? Ha igen, ha nem, ugorjunk megint egyet és érjünk el az egyik etalonhoz a GTA: SA-hoz amit bizonyára sokan kedveltek. Itt újra Catalinával kezdünk, neki kell csinálni egy sor (számomra) idegesítő rabló beállítottságú küldetést. Később Venturasban is van lehetőségünk egy kis mókára, sok előkészület után véghezvihetjük a Calugila kaszinó kirablását.Gondolom mindenki érti már mire gondolok, de a gondolatsoromat a legújabb (PC-s) üdvöskével azért még bejezem. Az orosz bevándorló Niko barátunk (ugye a GTA IV főszereplője) is részt vesz egy hasonló mókában. Packie barátunk adja e küldetést, amiben el kell kísérni bankot rabolni, testvéreivel együtt. Most már biztos mindenki megértette.
Utószó gyanánt hadd vonjak le ebből következtetést. Mint akciójáték nem lenne olyan nagy durranás hogy bankot (és egyéb helyeket) kell rabolni, ámde ahhoz képest hogy az említett GTA-kban (III, VC, SA, IV)alig van egyező küldetés (ami azért elég nagy dolog ha megnézzük a teljes végigjátszásra kellő időt) a rablási vonulat mindig feltűnik (már ami a PC-t illeti, máson nem platformon nem próbáltam). Vajon azért mert kleptomániás a Rockstaros fejlesztőcsapat, vagy valami másért? Ezt mindenki ossza be magának. Remélem sikerült nektek szereznem ezzel a kis irománnyal néhány kellemes percet.
Üdv:
ferenc001

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára