Rejtett üzletek

Szerző: Mirra , bejelentkezés , ricsiii ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztásEz a cikk ízelítőt ad a bizniszekből.

Sok-sok biznisz van a játékban mint pl.: CJ háza, Wang Cars, elhagyott reptér... de vannak olyanok amelyekhez nem küldtés árán jutunk hozzá:

LS-ben van egy kis 7-24 bolt közel a rendőrséghez Commerce-ben, az előtt mindig áll egy BMX! Ha felszállunk rá feladatot kapunk, ha azt megcsináljuk, mienk a bolt! És persze a kis dollárjelet is megkapjuk, ahol gyűjthetjük a pénzt!

LV-ben is van egy kajálda, egy Burger Shot étterem közel a repülős iskolához ,(könnyen megtalálható, mert csak néhány ilyen étterem van LV-ben.)
Ott fel kell pattanni egy robogóra és lehet száguldani.
Van egy ugyanilyen SF-ban is, de annak nem tudom a pontos helyét, az viszont biztos, hogy Freeway motorral kell menni.(A közelben van egy Suburban bolt és egy tetkó szalon. Remélem megtalálod )

Van még egy küldetés San Fierro-ban ahol ahol nem csomagokat kell kihordani hanem inas egyenruhában autókkal kell parkolni egy közeli parkolóba. Ez a küldetés az "555 Wee Tip" nevű föküldetés után lesz elérhető, és csak ha az inas egyenruhánkban megyünk. Ja, és ha kész van a küldi lesz ott egy $ jel ami max. 2000$-t fog nekünk termelni.

Elgépelési hibákat Richy javította remélem nem baj

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára