Egykerekezés mocival/biciklivel

Szerző: mr.ser , patchaou , mitsu ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Egy trükk amiért pénzt kaphatunk, ha jól csináljuk:

pattanjunk fel egy bmx-re, vagy egy motorra. Hajtsunk vele valamilyen tempóban W gombal. Ha az előre nyilas gombot nyomjuk akkor első kerékre áll és lehet folytatni a trükköket. Ha a hátra nyilat akkor egykerékre áll és ha sokszor nyomjuk egymás után akkor méri az időt amiért XY pénz mennyiséget kapsz.

Vagy egy biciklis küldetés:

amikor a legelső "küldetéskor" követjük rydert egy idő után elérkezünk a biciklis pályára. Namost vagy megjegyezzük, hogy hol van vagy szerzel hozzá egy speckó térképet (neten minden van). Küldetés közben ugyanis ez a funkció nem nagyon működik. Szóval, ha ide eljutsz akkor a dombon egyenestről balra lesz egy bicikli. Ha felpattansz rá akkor bevillannak ilyen piros körök amiket a cangával el kell érni. Ezzel időt nyersz. Ne lepődj meg, ha sokat vacakolsz, hogy kiírja mission failed.

Van egy másik bringás küldi is a Mount Chilliad hegy tetején Csak fel kell pattani a moutanin bikra és tépni le hegyről, lehetőleg elsüként a célba érve...

Van egy másik küldetés , ami igaz nem csak bringás hanem úszni is kell , de kell bringázni is.Los Satosban van a tengerparton a víz közelében egy piros karika.Úszással kezdesz , jó küldit! :-)

Van még egy ilyen verseny a Palomino öbölben. Csak le kell menni a parta és ott lesz egy piros kör amibe beleállva kezdődik a küldetés. Ezen a küldetésen csak hétvégén indulhatunk, és nem árt ha van magas állóképességünk.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára