Xbox360-on ne telepítsd a második lemezt!

  • OsOnO
  • 2013-09-19 05:09:52
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Rockstar Games figyelmeztetett: Xbox360-on ne telepítsük a GTA 5 második lemezét, mert csökken a teljesítmény.
Már kapható a boltokban a várva várt GTA 5; gondtalanul merülhetünk el Los Santos által nyújtott kalandokba egy kicsit félretéve teendőinket, elvégre mégiscsak egy új GTA jelent meg. Mielőtt azonban teljesen eltűnnénk a virtuális világban, tudni kell egy fontos szabályt: Xbox 360-on ne telepítsük a második lemezt!

A Rockstar Games figyelmeztetett minden játékost arra, hogy a Microsoft konzoljára két lemezen érkező GTA 5 Play feliratú korongját, amit a gépben hagyunk, nehogy feltelepítsük, ugyanis teljesítménybeli problémákkal találkozhatunk, például késve betöltődő textúrákkal. A csapat azt már nem mondta, hogy pontosan mi okozza ezt az anomáliát, de egyelőre hallgassunk rájuk.

Természetesen az első lemezt kötelező telepíteni, s ehhez 8 GB szabad területre van szükségünk, de cserébe nem kell az adathordozókat cserélgetnünk. A PS3 verzión nincs szükség ilyenre, azon ugyanis egyetlen korongon érkezik a játék.

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei