Jó hogy van, de azért...

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Egy nappal a GTA IV magyarországi (és egyúttal európai) debütációja után úgy tűnik, a dolog nem úgy rajtolt ahogy kellett/szerették volna. Reklamálás van szép számmal.
Bár még csak 1-2 nap telt el a megjelenés óta, a felhasználók máris patch után kiabálnak, jogosan.
Úgy tűnik, a játék gépigénye egy picit többet igényel a vártnál (ezt érdemes úgy értelmezni, hogy az optimalizálás pöppet el lett szúrva). A helyzet nem túl jó: egyes ATI kártyákon el se indul a játék, másoknál pár perc után kilép, vagy éppen textúrahibák jelentkeznek.
Egyelőre sokaknak a multiplayer se elérhető, mert képtelenek csatlakozni a Social Clubon keresztül.
A R* hivatalosan is bejelentette, hogy már készülnek a javítással.
Addig is, Gixx nevű tagunk összegyűjtötte a hibakódok listáját, köszönet neki innen is. Ha pedig további infóra vágynál, akkor a Rockstar Games support részlegén további segítségre lelhetsz. Érdemes továbbá a videókártya drivereit is frissíteni.
Más: a gépkonfig összeválogatását lehet érdemes ismét átgondolni (persze azoknál, akik most akartak új vasra beruházni) - ehhez szeretnénk segítséget nyújtani benchmark topicunkkal (egy visszajelzés arról, hogy adott konfigon milyen gyorsan futott a játék).  Így tehát aki szeretne segíteni azoknak az embereknek, akik még nem rakatták össze a gépüket, azok itt beküldhetik a saját benchmarkukat (a GTA IV grafikai beállításainál lehet lekérni). Ennek a topicnak az angol nyelvű változata egyébként itt található meg. Hamarosan a GTA IV-es részlegünk alatt összegyűjtjük ezeket.
  « vissza a főoldalra