Hivatalos a Grand Theft Auto V!!

  • OsOnO
  • 2011-10-25 23:07:42
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Igazából soha nem volt kérdés, hogy lesz-e GTA V, csak az, mikor, no és hogy hol fog játszódni. 2011. október 25-e az első hivatalos információ napja – ám még egy hetet kell kibírnunk az első mozgóképig.
Az utóbbi hetekben-napokban megszaporodtak a GTA-széria körüli Rockstar-hadműveletek, amelynek legfőbb apropója a tíz éves évforduló volt, hiszen -- ahogy arról mi is beszámoltunk -- 2001. október 22-én jelent meg az új generációs, 3D-be átültetett GTA III. A Rockstar amúgy is szereti ezt a hónapot, hiszen a Vice City (akárcsak elődje, először PS2-re és az az amerikai régióban) 2002. október 27-én, a San Andreas 2004. október 26-án, míg a GTA IV PS3-ra Japánban 2008. október 30-án debütált. Nos, az idei október egyelőre csak a hivatalos bejelentésről szól..

A Rockstar a mai nap reggelén ugyanis megváltoztatta a stúdió hivatalos oldalának nyitóképét a GTA V logójára, alatta pusztán annyi információt olvashatunk, hogy az első trailer november 2-án, azaz egy hét múlva érkezik. Ennél többet egyelőre nem tudni, úgyhogy lehet addig találgatni mondjuk a római ötös stílusából (nekem elsőre a San Andreas ugrott be és egy gangsta-tetkó), színéből. Nem hiszem, hogy ennél többet bárki is megtudna; a beígért mozgókép közzététele után nyilván megszaporodnak majd az információk is, csak bírjuk kivárni... A másik nagy kérdés persze az, hogy mikor jön majd a játék és milyen platformra -- reméljük, nem kell 2012 októberéig várni rá (legalábbis az eddigi trendek alapján a konzolosoknak, bár ne adjuk fel a reményt..).Kiegészítés: a netet áttúrva megtaláltam ezt a bankjegyet. Ez az amerikai ötdolláros bankó, amely 1899-1914 között volt használatban, és Running Antelope (Futó Antilop) törzsfőnököt ábrázolja, aki a hunkpapák vezetője volt. Persze mindez lehet véletlen egybeesés is..

Forrás: pcguru.hu
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei