GTA V trailer, irány San Andreas!

  • OsOnO
  • 2011-11-02 19:22:29
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A játékosok körében mindig piros betűs ünnepnek számít az új Grand Theft Auto bejelentése, hiszen ez azt jelenti, hogy hamarosan újra elmerülhetünk a Rockstar mérnöki precizitással megalkotott világába, ahol epizódról epizódra egyre több és több dolgot tehetünk meg azon túl, hogy sikerre visszük az adott főszereplőt. A mai napon pedig ismét van miért ünnepelni, hiszen itt az első GTA V videó!
A legutóbbi, nagyobb volumenű GTA-epizód, a GTA IV 2008-ban jelent meg, melyben egy kelet-európai illegális bevándorló, Niko Bellic szerepében találtuk magunkat, aki békét és nyugalmat találni jött rokona, Roman Belic után Liberty Citybe -- ám a nyugalomnak és a békének nyoma sem volt a vérben tocsogó kaland során, ami keresztülvitt a város alvilágán, s egy, a sorozattól szokatlanul értett, komoly történetet mesélt el. Ez persze nem mindenkinek nyerte el a tetszését, s talán éppen ezért kanyarodik egy kicsit vissza a régi stílushoz a Rockstar a GTA V-tel.

A megjelenési dátum és célplatformok nélküli program az első videó alapján egy vidámabb hangulatú kalandnak ígérkezik, mint Mr. Bellic balladája, már csak azért is, mert az eső áztatta, borongós Liberty Cityt lecseréltük a napfényben úszó Los Santosra és környékére, ahol minden bizonnyal nem csak a rend éber őreivel, kapzsi politikusokkal, de a helyi bandákkal és megannyi mással is meggyűlik majd a bajunk. Továbbá a vidéket is meglátogathatjuk majd, sőt egy vadászrepülőgép is tiszteletét teszi az alábbi a bemutatkozó videóban. Ennyi azonban még csak ahhoz elég, hogy felkeltse az érdeklődésünket a játék iránt, hiszen az újításokról még nem esett szó, és az új főszereplő sem mutatkozott be -- várjuk tehát a fejleményeket.


Update: A Rockstar megerősítette, hogy a GTA V nem csak Los Santos-ban, hanem egész San Andreas állam összes nagyvárosában fog játszódni, tehát: Los Santos, (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) és Las Venturas (Las Vegas)!! Sajnos időközben kiderült, hogy ez nem igaz, lásd a friss hírben.

Forrás: pcguru.hu
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei