GTA V részletek hamarosan

  • OsOnO
  • 2012-10-12 19:03:32
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Nagyon hamarosan friss információkat fogunk kapni a Grand Theft Auto V-ről, hiszen a decemberi Game Informer címlapján ez a játék fog szerepelni.
A GTA-rajongók érthető módon egyre türelmetlenebbek, ha a sorozat következő számozott részéről van szó. Noha a hivatalos bejelentés már rég megvolt, magáról a játékról csak vajmi kevés információt tudunk, csak pletykák és feltételezések röpködnek, na meg néha napján pár játékkép. Az emberek információkra vannak kiéhezve, de már nem kell sokat várni arra, hogy közelebbről is megismerkedjünk a várva várt programmal: a decemberi Game Informer címlapján a Gran Theft Auto V fog díszelegni.

Ez azt jelenti, hogy a program már olyan állapotban van, hogy azt a sajtó munkatársainak meg lehet mutatni, s az sem elképzelhetetlen, hogy a megjelenés sincs már nagyon messze. Persze idén már biztosan nem fog megjelenni a játék, de a jövő tavaszi időpont -- talán pont március -- egyre valószínűbbnek tűnik.

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei