GTA V pontos megjelenési dátum

  • OsOnO
  • 2013-01-31 18:47:32
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Rockstar Games elárulta, hogy pontosan mikor fog megjelenni a GTA V. A tavaszi premierről sajnos lemondhatunk.
Nem volt igaza Michael Pachternek, hiszen a Rockstar nem a kiadó pénzügyi konferenciáján jelenti be a GTA V hivatalos megjelenési dátumát, s nem is májusban kerül boltokba a cucc -- a csapat ma váratlanul közölte a világgal, hogy a várva várt folytatás szeptember 17-én fog megjelenni.

Ahogy azt sejthető volt, nem tudták tartani az előre betervezett tempót, miszerint tavasszal a boltokba kerül a játék. A több mint négy hónapos késésért a srácok bocsánatot kértek, de egyúttal megígérték, hogy megéri majd várni a játékra, a GTA V ugyanis egy nagyon ambiciózus és komplex program, amin még egy kicsit dolgozniuk kell, hogy elérhesse a minőségi követelményeket.

„Kérlek titeket, GTA-rajongókat, fogadjátok el a bocsánatkérésünket a késés miatt. Megígérjük, hogy a teljes csapat keményen dolgozik a játékon, hogy abból a legtöbbet ki tudják hozni; mindent megteszünk annak érdekében, hogy elérje, sőt túl is szárnyalja az elvárásokat idén szeptemberben. Köszönjük a támogatásotokat és türelmeteket.”

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei