GTA V - hivatalos részletek a Rockstartól

  • OsOnO
  • 2011-11-05 21:44:03
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A héten a Take-Two és a Rockstar Games hivatalosan is leleplezte a GTA ötödik részét, majd a videó után eloszlatott néhány tévhitet a játékkal kapcsolatban. Először is: a játék nem a teljes San Andreasban játszódik, nem foglal magában három nagy várost - csupán Los Santos és környéke lesz a miénk.
Bár az első trailer után sokan arra gyanakodtak - köztük mi is -, hogy a Grand Theft Auto V-ben egész San Andreas lesz a játszóterünk, beleértve San Fierrót és Las Venturast is. Nos, úgy tűnik, nem erről van szó. A történetről ugyan semmit nem tudunk, de annyi bizonyos, hogy ismét egy jelentéktelen figurát kell felküzdenünk a bűnözés ranglétráján, hogy kellő tiszteletre, pénzre és hírnévre tegyen szert.

A Rockstar célja az volt, hogy visszaadja napjaink Dél-Kaliforniáját minden szépségével és a háttérben megbújó bűnözéssel egyetemben, de a játék korántsem akkora területet modellez le, mint gondoltuk volna. Egyetlen városban, Los Santosban és környékén fordulunk majd meg a a GTA V során.

A fejlesztést a Rockstar zászlóshajójaként szolgáló North stúdió végzi, melynek székhelye Edinburghban van. Ők a legrégebbi kirendeltség, a csapat magjai. A sajtóközlemény szerint a GTA V egy új irányt képvisel majd a nyitott világú játékok terén, megmarad a merész narratíva, a küldetésalapú játékmenet és a multiplayer is.

A Grand Theft Auto V újra feltalálja a GTA-univerzumot - tudtuk meg Sam Housertől, a Rockstar fejesétől. "Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy az új elképzeléseinket megosszuk a rajongókkal." Hivatalos platformlista nincs - de erősen esélyes a PC-s, Xbox 360-as és PS3-as változat. Megjelenési dátummal sem rendelkezünk.

Forrás: gamekapocs.hu
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei