GTA V első részletek!!

  • OsOnO
  • 2012-11-09 18:49:55
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A friss GameInformer megjelenésével megérkeztek az első információk a GTA V-ről. A magazinból megtudtuk, hogy rögtön három főszereplőnk is lesz, akik között váltogatva élhetjük majd át kalandjainkat Los Santos bűnös városában.
A jövőre esedékes Grand Theft Auto V-ben játékosokként három főszereplőt kapunk. Egyikük Michael, a negyvenes éveiben járó bankrabló, akinek sikerült nyélbe ütnie egy remek üzletet az FBI-jal, s így a tanúvédelmi program keretében egy halom pénzzel az ölében élhette az életét -- ám a probléma az, hogy a feleségével utálják egymást, a gyerekeitől eltávolodott, a pénze pedig egyre inkább fogyóban, így újra a bűn útjára lép. A korábbi és új akciói során találkozik Trevorral, aki egy szintén a negyvenes éveiben járó bűnöző, ám ellentétben Michaellel, ő egy drogos, agresszív volt katonai pilóta, akinek esze ágában sincs visszavonulni. Végül pedig a harmadik szereplő a Franklin nevet kapta, aki még csak a huszadik éve körül jár, s készen áll arra, hogy nem éppen legális módon szedje össze jövőjének alapjait -- egy ambiciózus, ügyes gazfickóról van szó, aki napközben egy behajtó cégnél dolgozik.A Rockstar azt ígéri, hogy minden eddiginél nagyobb játéktér áll majd a rendelkezésünkre, s a három, részben szeparált főszereplőnek köszönhetően az eddigi legjobb történetet és játékmenetet kapjuk. Az, hogy ezúttal három szereplőnk is van, azt jelenti, hogy a játék teljesítése közben váltogatnunk kell majd, így különböző tevékenységekben vehetünk rész. Egyrészt mindegyik karakternek más és más a hobbija, másrészt pedig a játék gerincét képező rablások során is más-más szerepet tölthetünk be -- összetett és bonyolult küldetésekben lesz részünk, amiben párban vagy trióban hajtjuk majd végre a feladatunkat.
Természetesen mindhárom hős rendelkezik a maga kidolgozott történetével, a képességeinket azonban nem csiszolhatunk szerepjátékos elemeken keresztül, illetve a szereplőnk kinézetén sem változtathatunk drasztikusan, vagyis nem lesz kövér vagy nagyon izmos emberünk. Egy előre kitalált szereplőt veszünk majd a kezünkbe, aki ameddig nem őt irányítjuk, éli a saját életét. A váltást egy, a Google Earthhöz hasonló módszerrel hajthatjuk végre, amelyek során a kamera nagy totálból mutatja a GTA IV, az RDR és a San Andreas világát együttvéve is nagyobb játszóteret (csak egy város lesz, illetve annak környezete), majd ráközelít a kiválasztott karakterre.

A fejlesztők a játékmenet-elemek egy részét alapjában átírták, javult a fegyveres- és közelharc, illetve a járművek kezelése, valamint több mellékes tevékenységben vehetünk részt -- például felfedezhetjük az óceán fenekét, vagy ejtőernyős ugrásokat hajthatunk végre, esetleg biciklizhetünk. Továbbá visszatér a mobiltelefonos rendszer, s noha lesznek barátaink, ezt az eszközt leginkább csak a mellékküldések (véletlenszerű missziókra is számíthatunk) és a történet szempontjából fontos eseményekkor vesszük majd elő, egyszóval nem fognak folyton hívogatni. Várhatóan ehhez kapcsolódik majd a multiplayer mód is, ezzel kapcsolatban azonban csak később fog részleteket elárulni a csapat.
Érdekesség egyébként, hogy néhány szereplő visszatérhet a korábbi játékokból, de nagyobb karaktereket biztosan nem fogunk látni, hiszen azok egy külön korszakot képviselnek, s együtt nem is léteznek -- a CJ-ről és Tommyról szóló történetek legendákként keringenek a játék világában.

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei