GTA V bejelentés még a nyáron?

  • OsOnO
  • 2011-07-12 22:49:28
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az amerikai Official Xbox Magazine úgy tudja, hogy a Rockstar még idén nyáron le fogja leplezni a Grand Theft Auto V-öt.
Napról napra egyre biztosabb, hogy a Rockstar hamarosan bejelenti a következő Grand Theft Autót -- igaz, semmi konkrétum nem hangzott el magától a fejlesztőktől, de a széria stílusához illő poénos doménregisztrációk, a Take-Two színészkeresése, és a humorista Gilbert Gottfried azóta már törölt twitter-üzenete nagyon is arra utal, hogy már javában készül a játék.
A CVG szerint a Grand Theft Auto V a modern Los Angelesben/Los Santosban fog játszódni, a legfrissebb pletyka szerint pedig a Rockstar még ezen a nyáron hivatalosan is bejelenti a játékot. Az időpont persze szokatlan, hiszen egy ilyen komoly bejelentést az E3-on illene megejteni, ugyanakkor ne felejtsük, hogy az L.A. Noire PC-s átiratának létezéséről egy átlagos hétköznapon értesültünk.

Forrás: pcguru.hu
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei