GTA V - Rush: A hajsza?

  • Hasbal
  • 2011-03-10 14:08:16
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Eddig mint mindig sok pletyka kering a neten a következő GTA-t illetően. De most valami egészen újat tudhatunk meg.
Mint tudjuk a R* Games sem tudja sokáig tartani a száját. Néha kiderül egyesmás a készülő projectükkel kapcsolatban. Most is így volt, de nem egészen az amire számíthattok. A Telsey and Company ami a Rockstar játékszereplőinek hangjáért felel, egy Rush nevű játék címével frissítette listáját. Sok forrás szerint a következő GTA-ról lehet szó. A hozzácsatolt listában a szereplők neveiből ki lehet következtetni, hogy egy FBI ügynököt alakítunk majd, aki a mexikói alvilágba kíván beolvadni. Bár ez nem biztos, de találgatások szerint a lehetséges helyszín LA lesz.

Mindeközben olyan pletykák is keringenek, hogy Rockstar London olyan programozókat keres, akik komoly tapasztalattal rendelkeznek, viszont minden azon dől el, hogy a "project" XBOX 360 és PS 3 kompatibilis, így ez kizárhatja az AGENT-et és az L.A. Noire-t. Az L.A. Noire-t már csak azért is, mert az nem kap multiplayer módot.
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto IV

megjelenés:

2008. december 03.

fejlesztő:

Rockstar North

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Teszt Végigj.
Magyarítás Galéria Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei