GTA V Multiplayer pletykák

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Az IGN munkatársa fontos információkat közölt a GTA V és a Max Payne-el kapcsolatban, és megtudhattuk azt is, hogy az SA-ból megismert bandázás újra teret fog hódítani a GTA világában.

2008 decemberében mikor megjelent a GTA IV sokan hiányoltak belőle egy-két dolgot joggal, hiszen amit annyira megszerettünk a San Andreasban az mind hirtelen szertefoszlott.
Persze ettől függetlenül egy tökéleteshez közelítő játékról beszélünk de a bandázást, a Hydrát, és még sok egyebet nem élvezhettünk ki szebb grafikán jobb fizikával.

Úgy tűnik ez most változni látszik, hiszen IGN-es kollégánk interview-ja alkalmával, ami főként a hamarosan megjelenő Max Payne 3-ra koncentrált elárult egy fontos dolgot a GTA V-el kapcsolatban méghozzá azt, hogy "crew" azaz bandákat lehet majd alapítani, és együtt teljesíteni a feladatokat/küldetéseket. Ennél konkrétabb információkat majd csak a Max Payne megjelenésekor fogunk tudni biztosra állítani, hiszen az alapötlet meg fog egyezni a két játék között.

De mi van akkor ha annyira megszeretted a csapatod a Max Payne-ben, és emiatt sajnálnád otthagyni? A Rockstar Games csapata erre is megoldást fog nyújtani, méghozzá a Rockstar Social Club-al, ami  a "friend list-ed" azaz a barátaidat áttranszfereli a GTA V-be. Tulajdonképpen az Xbox Live, és a Playstation Network egy kicsinyített másolatát hozták ezzel létre.

  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei