GTA V - A Rockstar válaszol

  • OsOnO
  • 2013-07-02 21:51:10
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A GTA 5 Xbox 360-on két lemezen terpeszkedik, a fegyverek és járművek átalakíthatók, és így tovább..
A GTA 5 megjelenése igen közel van, így a Rockstar Games válaszolt pár gyakran ismételt kérdésre a játékkal kapcsolatban. Először is, a főszereplőknek meglesz a saját életük, ami valójában csak a küldetések alkalmával keresztezi egymást. Ha épp szabadok, akkor a maguk módján töltik el az időt, és mivel bármikor válthatunk köztük, sosem tudhatjuk, épp milyen szituációba csöppenünk. Ráadásul mindhárman saját mellékküldetéseket kapnak, szóval tartalom terén a GTA 5 brutálisnak ígérkezik.

Aztán, ha ez még nem lenne elég, visszatér a járművek, illetve megjelenik a fegyverek átalakításának lehetősége, igaz erről még nem közölt részleteket a Rockstar Games. Ugyanakkor elhintették, hogy nemsokára látunk valamit a multiplayer módból, ami jó lenne, hisz azon túl, hogy lesz, semmit sem tudunk róla.

Kiderült továbbá, hogy a PS3-as és Xbox 360-as változatok technikai igények terén jelentősen eltérnek majd egymástól. Míg a Sony konzolján egy Blu-ray lemezen érkezik a GTA 5 és cirka 8 GB-ot telepít fel, addig Xbox 360-on két DVD-n terpeszkedik a játék, melyek közül az első lemezt mindenképp fel kell raknunk a HDD-re. A második DVD-t csak a játék alatt kell a gépben tartanunk. Sajnos a GTA 5 PC-s változatáról továbbra sincs hír..

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei