Pár érdekesség

Szerző: ANUBIS 26 , csabakiss
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Dagadt BUG(SA): Nem tudom, hogy kinek tűnt már fel ez a bug, amiről most írni fogok. Szedj fel a San Andreasba egy dagadt bandatagot, és amikor autóztok, a dagadt embernek a ruhája átlátszik az ülésen. Ez nem biztos, hogy mindenkinél így van, de nálam így volt.
A holdról pár sor(GTA4): Ezt eddig lehet, hogy csak én vettem észre. Ugye a GTA előző sorozataiban meglőtted a holdat, és megdagadt. Nos mi a helyzet ezzel a GTA4-ben? Nincs hold, se csillagok, csak repülőgépek, vagy helikopterek fényei. Nem tudom, hogy ennyire felhős mindig az ég, vagy mi? Fura.
Motoron telefonálás(GTA4): Ezzel lenne egy kis problémám. Miért a jobb kezével telefonál, amikor azzal kéne gázt adni a motornak, hogy mennyen? És hibátlanul megy is. Ez is furcsa.
Növények(GTA4): Ezt a hibát akkor lehet észrevenni, amikor nagy a gaz. Ha át próbálsz nézni a gazon, vagy bokron, nem látsz semmi más növényt. Tök csupasz a terep.
A város allulról nézetben bug(GTA4): Az első szigeten van egy házad, ha kimész a házból, és elmész jobbra az úton leérsz egy homokos tengerparthoz, de ahhoz le kell menned a lépcsőn, és akkor lesz ott a fal, amin az utca van. Vagyis fordulj meg. Remélem érthető, mire gondolok. Menj le a híd felé, és akkor ott lesznek olyan nemtommik amikbe akkor mennek be az emberek, ha esik az eső. Az utca alatt. De nézd meg közelebbről. Fel lehet látni az utcára, és látni lehet, hogy mennek ott az autók, és a gyalogosok XD.
Merről is kel a nap és merről nyugszik?(VC): Ugyanott kel fel a nap, ahol nyugszik. Ez egy kis hiba XD.
Melyik is SA legmagasabb épülete?: Mindenki azt hiszi, hogy a legmagasabb épület LS-ban az a szögletes felhőkarcoló. Aki azt hiszi téved, mert San Fierróban Egy háromszög alakú épület vagyis felülrőlnézetből háromszög alakú pár m-rel nagyobb nála. De ez csak a tetején az a vékony antenna miatt van.
Liberty City-Liberty City?: Miért hívnak 2 különböző várost Liberty Citynek a GTA-ban? Ez már érdekes.
Kanyarodás(GTA4): Miért van az, hogy Niko néha nem forgatja a kormányt, csak oldalra dől, és az autó kanyarodik?
Kipufogó(GTA4): Lehet, hogy csak nálam van, hogy néhány autónál jobb oldalt füstöl vmi, amikor a kipufogó bal oldalt van.
Vezetékek és fák ágai v. levelei(SA, GTA4): Furcsa, hogy ha átrepülsz egy vezetéken, vagy faágon a San Andreasban, vagy a GTA4-ben, semmi bajod sem lesz.
Luis lopez 3-szor is a GTA4-ben: Ez egy Easter Egg is lehet. A B*zi Tony főszereplője a GTA4-ben 3-szor is felbukkan. XD. Először a bankrablásnál. Ott akár ki is nyírhatod. Másodszor a múzeumban ő kezdeményezi a lövöldözést. Harmadszor, amikor elvisze azt a k*rvát egy kis szigetre Bohan alatt Packieval. Ő van annak a palijával. Luis Lopez főhős úgy látszik Niko ellen is tevékenykedik (szerintem).
Egyenlőre ennyi lenne. Előre is köszi az elolvasásáért.


Remélem nem baj hogy írok de nekem is lenne itt valami pl. a GTA SA-ban a motorok és a biciklik áljj meg egy helyben nyomd meg a D-t vagy az A-t (kinek mi a kanyarodás) a kerék elfordul de a kornyám nem meg sem mozdul bickiklin is motoron is azután ha van UZI-d vagy SMG-d ülj fel motorra vagy biciklire egyhelyben lőjj és nézd milyen ügyes a lába nics lent lő és mése dől el.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára