Tampa

Szerző: mr.ser , Mirra , Komáromi Kristóf ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A tampa egy jó kis luxus kocsi ami mellesleg nem is olyan lassú.

Nem tom hány ezer helyen van, de a legrövidebb út:

kezdjünk el egy új játékot. Pattanjunk fel a biciklire és forduljunk vele ellentétes irányba. Menjünk az utca végéig majd ott el jobbra. Itt lesz egy kereszteződés. Az előre futó és a balra menő között van egy parkoló. Menjünk át rajta majd ott a rögtön balra a legelső helyre. Itt tőlünk legtávolabb lévő kocsi a Tampa. Ha nem pont az akkor nézzük meg a többit is. Max 3 lesz ott.

-bár hozzáteszem, a tampa nem luxus verda de nagyon zsírra lehet tuningolni! (az uccsó san fierros küldetésnél azt használtuk a crack labor felrobbantására)

A tampa megtalálható még San Fierro-ban Michelle (barátnőd és a egy szerelőműhelye van ami előtt áll egy monster) háza mögötti emeletes garázsban.

San Fierroban Jizzy klubja előtt is szokott állni néha egy vagy kettő.


ha arról beszélsz amiről gondolom h beszélsz az a kocsi asszem a SMOKE küldiben mikor elmentek "EMMET"-hez asszem így írják akk is fel kell robbantanod

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára