A történet vége

Szerző: Mr.mit , dani502 , ipod00 ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

End Of The Line azaz A történet vége küldetés amely az utolsó küldetés a játékban.Itt leírom, hogy lenne érdemes ezt a missziót megcsinálni.

Belemész a piros körbe és elkezdődik a misszió.A videót most nem írom le úgyis lényegtelen.Szálljunk bele Sweet kocsikájába és vezessünk Big Smoke drogpalotájához.Ahogy odaérünk Sweet már készülődik maga kis pisztolyával.Nem akarjuk, hogy veszélybe kerüljön ezért egyedül vágunk bele.A bejáratot őrzik ezért nem lehet bejutni.Sebaj, pattanjunk fel a bicajra ami ott lesz előttünk (legalább is nekem volt ott egy) és kerekezzünk a közeli csatába.Lőjünk szét mindenkit aztán lopjuk el a tankot és vigyük vissza Big Smoke újdonsült házához.Ott törjük be a falat és bent gázoljuk el az összes Ballast.Azután szálljunk ki a csodajárgányukból és vegyük az irányt a sárga nyíl felé.Az első emeleten vagyunk a biztonsági zónába.Nyírjunk ki mindenkit még a S.W.A.T.-osokat is és menjünk a szemben lévő bejáratra ahol még egy páran akarnak ellenállni de úgy sincs esélyük. Drogos szinten vagyunk ez már könnyebb mint az előző mivel csak felrobbantod az összes hordót és már repülnek is az emberkék.Utána menjünk a lépcsőhöz és menjünk rajta végig ahol megint jönnek de egy robbanás kinyírogatja ezeket is.Ballasok nappalijában vagyunk.A sok emberke csak úgy hullott az ólomtól.FIGYELEM! A két oldalsó szobában lesz egy páncéling és egy szív (bár a 2. szinten is volt egy szív).Elérkeztünk Big Smoke-hoz.Jól telepakolta magát páncélinggel a szerencsétlen.Bár a testőröket is ránk uszította én így is ki tudtam nyírni.Amikor lekapcsolja a villanyt ne bánkódjunk: van egy hőlátó az automata mellet.Smoke is lerogyott már és még dicsekedett is a végén de már mind hiába: úgy is meghalt.
Már csak Tenpenny hiányzott meg az ő katonapuskája.Egy csellel futásra kényszerítettük, de felrobbantotta a generátorokat.Nem részletezem, hogyan lehet kijutni a házból csak annyi a lényeg, hogy mindig előbb az emberekre figyeljünk és csak utána a tűzre.Éppen, hogy nem hagytuk ott a fogunkat.Tenpenny már megőrült, hogy nem bír minket kinyírni, még a tűzoltó kocsit is elkötötte, Sweet pedig utána ugrott.Mi persze utána és nem hagyjuk, hogy elmeneküljön.A végén már Sweet nyakára mentek de időben a tűzoltó alá érkeztünk, hogy beleugorjon.Innentől már gyerekjáték hiszen Sweet átveszi a kormányt.Tenpenny nem bír az indulataival és pont a gettó fölött átszakítja a hidat és a gettóba zuhan.Ő is kipurcant.Utána bementünk a házunkba kipihenni az esetet.A család, barátok, haverok mind ott voltak, még Madd Dogg is az aranylemezével.
A házból kimenvén Catalina hív valami szarsággal de nem fontos: Megvan az utolsó küldetés is!!!!!

Helyesírásilag kijavította: Kalman11

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára