GTA IV videófelvétel "tulajdonságai"

Szerző: TROPO
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Akár 60 perces felvételek is lehetségesek lesznek.
Gombnyomásra kezdődő videofelvétel, ami az Xbox360-as gamepadon a Back gombbal érhető el, a billentyűzeten pedig az általunk kiválasztott gombbal.
Több száz felvételt tárolhatunk egyszerre, amiket Niko telefonjáról érünk el, ahogy a videoszerkesztő modult is
Jelzéseket helyezhetünk el az idősávon (Time Bar), amivel azt jelölhetjük, hol változnakk a kamera beállításai, mint például a nagyítás mértéke, a kamera betekintési szöge, feliratok, az effektek hozzáadása/elvétele, stb.
Számos előre beállított kameraállás közül válogathatunk (előre, hátra, oldalra, fejtetőre néző kameraállás), de a grafikus motor rugalmasságának köszönhetőn a Niko közelében lévő tárgyakra és az NPC-kre is rögzíthetünk egy-egy kamerát. A kamerák nagyításának értékét (zoom), hogy milyen magasról vegyék az akciót (pitch), és a látószöget is változtathatjuk.
Kilencféle sebességbeállítás lehetséges, amik közül a -4 a leglassabb, míg a 4 a leggyorsabb, a 0 az alapbeállítás.

A videóinkhoz számos effeket rendelhetünk, (szépia, noir, cinema, sketch), de megtehetjük azt is, hogy valamelyik színt előnyben részesítjük, például, ha több zöldet használunk, akkor egy éjellátó szemüveghez hasonlatos effektet kapunk.
A felvételekhez a játékban található rádióállomások slágerei közül bármelyiket beilleszthetjük, valamint különböző szövegeket is megjeleníthetünk, amiknek megváltoztathatjuk a méretét, a színét és a stílusát is.
A videóinkat 1280x720-as vagy 1920x1080-as felbontásban tölthetjük fel a Rockstar Social Club oldalára.

by.C GURU

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára