Halo: Combat Evolved

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Kiváló taktikai FPS, járművekkel, epikus sztorival és rengeteg műfajbeli újítással. A Bungie PC-re írta, és amint bemutatták a demóját az E3-on, a Microsoft rekordösszegért felvásárolta a céget és ezzel a készülő játékot is, amely új konzoljuk, az Xbox vezércíme lett, és nagyban hozzájárult annak sikeréhez.

Hősünk, a Master Chief afféle legenda, tehát a velünk/mellettünk harcoló katonák igencsak tisztelnek minket, és követnek, ha kell. Így utunk során nem egyedül fogunk harcolni, hanem nagyrészt csapatban, vállvetve küzdve (hiszen ez nem egy Doom, hanem egy taktikai FPS!). A látványvilág, a hangok, az epikus sztori, a merész újítások (például, hogy egyszerre csak két fegyver lehet nálunk, vagy épp az addig szokatlan járművezetés), melyek azóta kvázi szabvánnyá váltak a műfajban, magát a játékot is legendává avatták, melyre még nagyon sokáig fogunk emlékezni és hivatkozni.

A játékot a Gaerbox Software portolta PC-re, online többjátékos üzemmódot beépítve és kiélesítve a grafikát, bár sajnos bizonyos kompatibilitási problémák lerontották a teljesítményt.

Gépigény összevetés

Minimum konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
733 MHz
128 Mb Shader Model 2.0 - DirectX 9.0 / 32 Mb 1,2 GB

A te konfigurációd

Processzor Memória Videokártya  
       
-
-
- --  

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a GTA Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

Halo: Combat Evolved

Akció >> FPS >>

megjelenés:

2003. október 10.

fejlesztő:

Bungie Studios / Gearbox Software

kiadó:

Microsoft

Web Teszt
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: