Új GTA 5 videó érkezett

  • OsOnO
  • 2013-08-29 23:24:34
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Rockstar Games kiadta a GTA 5 legfrissebb kedvcsináló videóját, mely a szokott minőségben mutatja be nekünk, mi vár ránk szeptemberben.
Megérkezett a GTA 5 legújabb videója, s noha ez nem olyan terjedelmes, mint a korábbi, a multiplayer, illetve a singleplayer mód lehetőségeit bemutató anyag, panaszra nem lehet okunk, ugyanis ismét egy olyan kiváló hangulatbombát kaptunk a Rockstar Games csapatától, mint amilyet már megszokhattunk és igazság szerint el is várunk.

Az alábbi, kicsivel több mint egy perces kedvcsináló videóban egy újabb rövid áttekintést kapunk abból, hogy milyen küldetések várnak ránk a festői Los Santosban, s annak vadregényes tájain, ezzel kapcsolatban pedig érdemes észben tartani, hogy mindezeket az október első napján startoló multiplayer módban is meglátogathatjuk majd.

A GTA 5 nem mellesleg már aranylemezen van, így már semmi sem állhat a szeptember 17-i premier útjába -- bár még mindig várunk a PC-s dátumra.



Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei