Őszi nyereményjáték -VÉGE

  • OsOnO
  • 2012-09-15 01:10:28
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Sajnos a nyárnak már megint vége.. Hűvösebb lett az idő, sokaknak pedig elkezdődött az iskola. Ez van, ezzel nem tudunk mit csinálni, viszont feldobjuk a hangulatot egy nyereményjátékkal. Ezúttal 3db Xbox360 játék és 800MS pont várja gazdáját! VÉGET ÉRT A JÁTÉK!
!VÉGET ÉRT A NYEREMÉNYJÁTÉK!

NYERTESEK
800 Microsoft Pont: Szabi1988
Fable III: Luszie
Gears of War 2: Math3us
Halo Reach: Mag!cMate

Ezúton is gratulálunk a szerencsés nyerteseknek! Jó szórakozást kívánunk hozzá! Nyereményeteket emailben kapjátok meg még a nap folyamán, az oldalra való regisztrációkor megadott címetekre. Ha ez a címetek netán már nem él, privát üzenet formájában jelezzétek nekem (OsOnO)! Mindenkinek köszönjük a részvételt!


Most nem kell kérdésekre válaszolnotok, nem kell privát üzenetben elküldenetek semmit, nagyon egyszerű dolgotok lesz. :)
Ám először is nézzük meg a nyereményeket:

- 800 Microsoft Pont
- Fable III
- Gears of War 2
- Halo Reach

Tehát összesen négy nyertest sorsolunk ki. A játékokat szerintem nem kell bemutatnunk senkinek, mind a három remek Xbox360 game, letöltőkód formájában juthattok hozzá. A Microsoft Pontokat pedig értelemszerűen arra költi a nyertes, amire csak szeretné.

Mindössze két dolgot kell ezért tenned:

1. Először is lájkolj minket a Facebookon, ha ezt még korábban nem tetted meg. Ezt könnyedén megteheted most itt, vagy a Főoldalunkon elhelyezett Facebook dobozban (jobb oldalon). Érdemes először bejelentkezni a facere egy új lapon.

2. Ha megvan a lájkolás, írd meg hozzászólásban (itt a hírben), hogy melyik nyereményt szeretnéd leginkább megnyerni. Továbbá írd meg még azt, hogy szerinted a GTA V mikor és milyen rendszerekre jelenik meg.

A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik az 1. és a 2. lépést is megcsinálták!

A nyereményeket a livekodok.com biztosítja.

A játék 2012. szeptember 30. (vasárnap) 00:00 -ig tart!
Sorsolás, nyertesek értesítése: 2012. október 1. (hétfő)

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk, várjuk a lájkokat és a kommenteket! :)
  Kapcsolódó fórumok    
  « vissza a főoldalra