Niko San Andreas-ba megy?

  • snexi
  • 2008-05-10 14:02:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Érdekes kép bukkant fel az internet sötét bugyraiban, amely egy repülőjegyet ábrázol Niko Bellic nevére kitöltve, Liberty City-ből San Andreas-ba. Vajon mit jelenthet?
Lehet, hogy csak egy ügyes rajongó munkájáról lenne szó? Megeshet, de nézzük, mi van akkor, ha nem. Azt eddig is tudtuk, hogy a Rockstar és a Microsoft megállapodásának értelmében a fejlesztők letölthető tartalommal látják majd el legújabb játékukat. Arról is olvashattunk már, hogy esetleg letölthető városok is bekerülhetnek az a bizonyos letölthető tartalom közé. Ha a jegy hitelesnek bizonyul, akkor bizony kedvenc kelet-európai hősünk San Andreas jól ismert vidékeire utazik, ahol újabb bonyodalmak várnak majd rá. Azt még nem tudni, hogy a San Andreas elnevezés az előző Grand Theft Auto államára, vagy pedig a legelső epizód San Francisco városára vonatkozik-e, de reméljük hamarosan kiderül, mi is az igazság.


  « vissza a főoldalra