Nem kizárt egy jövőben játszódó GTA

  • OsOnO
  • 2013-01-29 17:45:48
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Rockstar már eljátszott egy sci-fi GTA ötletével, de addig biztosan nem fog elkészülni egy ilyen folytatás, amíg nincs egy jó ötletük.
A GTA-szériával a múltat és a jelent is megjártuk már, így az egyetlen felfedezetlenül hagyott territórium a jövő maradt. Egyelőre a csapatnak nincsenek tervei arra vonatkozóan, hogy a következő felvonása a közeli vagy éppen távoli jövőben játszódjon, de nem is zárják ki annak a lehetőségét, hogy egy ilyen játékot készítsenek.

Dan Houser az OXM-nek adott interjújában elmondta: amint lesz ötletük ezzel a témával kapcsolatban, el fogják készíteni -- ilyen hozzáállással jött létre a Red Dead Redemption, s csak így lehet majd sci-fi GTA. A csapat semmiképpen sem fog előreugrani az időben csak azért, hogy legyenek repülő kocsik és lézerfegyverek. Először is kell egy jó ötlet, amire alapozni lehet, valami mondanivaló, s noha az elképzelés és a lehetőségek nagyon csábítóak, egyelőre a szikra nincs meg.

Forrás: pcguru.hu
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei