NYERJ GTA HUNGARY PÓLÓT! -VÉGE

  • OsOnO
  • 2012-06-12 15:03:19
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Most igazán könnyedén nyerhetsz magadnak egy menő GTA Hungary-s pólót! Végre vége a tanévnek és beköszöntött az igazi nyári idő. Itt az ideje, hogy GTA-s pólóban feszíts!
!VÉGET ÉRT A NYEREMÉNYJÁTÉK!

NYERTESEK: Roland, Balázs, Szabolcs, Gábor, Máté

Ha valamelyik fenti keresztnévre hallgattok és részt vettetek a játékunkon, okvetlenül nézzétek meg a privát üzeneteiteket! Teljes nevet szándékosan nem tettünk közzé a Facebook elérhetőség végett. Ezúton is gratulálunk Nektek, fejenként egy egyedi GTA Hungary pólóval lettetek gazdagabbak! :) Mindenkinek köszönjük a részvételt! A helyes válasz pedig a B betűjelű dizájn volt.


GTA (Online) Hungary oldalunk most ünnepli immáron a kilencedik születésnapját! Ez alkalomból indítjuk most ezt a nyereményjátékot. Ha igazán szereted a GTA játékokat és mindig is szerettél volna egy GTA-s pólót magadnak, akkor eljött a Te időd! Öt darab GTA Hungary-s pólót sorsolunk ki a résztvevők között. Az alábbi kép kattintással nagyítható!Vágjunk is a közepébe, lássuk, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a Tiéd legyen az egyik:

1. Először is lájkolj minket a Facebookon, ha ezt még korábban nem tetted meg. Ezt könnyedén megteheted most itt, vagy a Főoldalunkon elhelyezett Facebook dobozban (jobb oldalon). Érdemes először bejelentkezni a facere egy új lapon.

2. Válaszolj a következő egyszerű kérdésre. A helyes választ privát üzenetben várom (OsOnO), itt az oldalon keresztül.
Regisztráció, majd bejelentkezés szükséges, ha ezt még korábban nem tetted volna meg. Az üzenet tárgya GTA póló legyen! A megfelelő betűjelet kell csak elküldened. Ha már be vagy jelentkezve, akkor erre a linkre kattintva, egyből az üzenet küldéséhez jutsz: A helyes válasz beküldése

Nézzük a kérdést: Az alábbiak közül melyik dizájnt NEM használta soha a GTA (Online) Hungary?

A.

(a kép nagyítható kattintással)

B.

(a kép nagyítható kattintással)

C.

(a kép nagyítható kattintással)

Segítség a válaszhoz: Ha nem olyan régóta látogatod az oldalunkat: Tekintsd meg Facebook oldalunk idővonalát!

A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik az 1. és a 2. lépést is megcsinálták! A nyertesek S-M-L-XL-XXL méretek közül választhatnak. A pólót postai úton kapjátok meg.

A játék 2012. július 8. (vasárnap) 00:00 -ig tart!
Sorsolás, nyertesek értesítése: 2012. július 9. (hétfő)

Minden résztvevőnek sok szerencsét kívánunk! Ja és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GTA HUNGARY! :)
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei