Mobilra is megjelenik a Vice City

  • OsOnO
  • 2012-10-28 20:19:11
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Idén ünnepli megjelenésének 10. évfordulóját a GTA: Vice City, ezen jeles alkalomból pedig mobil platformokra is meg fog jelenni a játék.
A Rockstar ma jelentette be, hogy a későbbiek folyamán, de még idén ősszel iOS és Android operációs rendszert futtató eszközökre is meg fog jelenni a 10. évfordulóját ünneplő Grand Theft Auto: Vice City. Az átirat -- akárcsak a GTA III mobilos változata -- a konzolokon és PC-n megtapasztalt teljes játékélményt elhozza a zsebünkbe, hogy akár utazás közben is csobbanjunk egyet a 80-as évek Miamijának alvilágában.

A fejlesztőcsapat továbbá bejelentette azt is, hogy az évforduló apropóján eddig sosem látott koncepciórajzokat fognak kiadni, meg fog jelenni egy, a játék legjobb pillanatait és legjobb zenéit egybegyúró ünnepi videó, illetve a cég hivatalos boltja új, a Vice Cityhez kapcsolódó tárgyakkal bővül, melyek egy része elajándékozásra fog kerülni.

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto: Vice City  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto: Vice City

megjelenés:

2003. május 16.

fejlesztő:

Rockstar North

kiadó:

Rockstar Games

Web Fórum Teszt
Magyarítás Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei