Mégis jöhet a PC-s GTA V?

  • OsOnO
  • 2013-05-07 01:08:31
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Több német forgalmazó hivatalos oldalán feltűnt a várva várt GTA V személyi számítógépes változata.
A Grand Theft Auto V PC-s megjelenése majdnem hogy biztos, hisz a Rockstar eddig sem hagyta magára kedvenc platformunkat, mely körül ráadásul komoly modder közösség gyűlt össze az évek során. Ugyanakkor a cég eddig hallgatott az átiratról, ami azonban lehet, hogy nem is olyan sokára hivatalos lesz.

Két neves németországi forgalmazó is feltüntette ugyanis a GTA V PC-s változatát a hivatalos honlapján. Az egyik a méltán híres Amazon Germany, a másik pedig a hazájában szintén népszerű GamesOnly. A játékról azon túl, hogy 60 eurós áron kerül forgalomba, nem sok derül ki, bár az Amazon leírása szerint minimum Windows Vista kell majd a futtatásához. Érdekesség továbbá, hogy a GamesOnly a GTA-extreme.de nevű rajongói oldal szerkesztőjének meg is erősítette a dolgot, mondván, hogy a PC-s Grand Theft Auto V érkezése konkrét tény. Sőt, még egy gyűjtői változatot is leleplezett az oldal, melynek tartalma egy térkép, exkluzív tetoválás, ruha és fegyverek, egy képességeinket felturbózó digitális jutalom, repülőgépes kaszkadőrkihívások, mindez egy szép fémdobozba csomagolva, egyedi művészi munkával megspékelve.

Az angol Eurogamer megkereste a Rockstart a hírrel kapcsolatban, de a cég egyelőre nem reagált. Mindezt tehát érdemes pletykaként kezelni, ami biztos, az a konzolos premier szeptember közepén.

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei