Grand Theft Auto V márciusban?

  • OsOnO
  • 2012-10-11 20:45:41
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A GameStop szerint igen: a világ egyik legnagyobb játékforgalmazó üzletlánca kora tavaszra listázza a Rockstar Games játékát, méghozzá előrendelői státuszban. Persze lehet elírás is, de reménykedni sosem kár.
A Grand Theft Auto V-ről a tavaly ilyenkor történt bejelentése óta sem tudunk sokkal többet, ami aggasztó, lévén a játék mindenféle nagy bemutatkozás nélkül éri el a 2013-as esztendőt. Sokan bíztak benne, hogy 2012 ismét a GTA éve lesz, de a sorozat az utolsó számozott rész óta nem igazán jutott semerre (a két DLC-t nem kéne külön játékként kezelni), holott az eltelt négy évben sok minden történt már a játékvilág palettáján (például kijött a nyolc évig fejlesztett Mafia II is... no comment).

Nos, a GameStop most lehet, hogy megtörte a jeget. A világ egyik legnagyobb játékterjesztője a hivatalos weboldalon jegyzi a Rockstar Games játékát előrendelésre, méghozzá 2013 márciusára.
Napra pontos dátum nincs (az 1-jei kiírást akkor szokás alkalmazni, ha nem tudnak többet a hónapnál), de már ez is több a semminél. Ha viszont ez igaz, akkor a skótoknak bele kell húzniuk, mert egyre fogy a marketingre szánt idő.

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei