GTA V második trailer

  • OsOnO
  • 2012-11-14 23:14:50
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Végre megérkezett a GTA V második videója, így ha valaki szeretne többet tudni 2013 legjobban várt játékáról, annak csak kattintania kell. Irány Los Santos, emberek! De naptejet ne felejtsetek el hozni magatokkal..
Több, mint egy éve jelent meg a GTA V első trailere, melyet vagy már egymilliószor megnéztünk, csak hogy lássuk, tényleg valóság, és nem a szemünk káprázik. Sajnos a Rockstar az utóbbi pár napig nagyon csöndes volt, de mostanra egész bőbeszédűek lettek a fejlesztők (Dan Houser kétszer is beszélt a játékról), ma pedig megjött a várva várt második trailer, nehogy unatkozzunk. Bár lehetne nyújtani még a szöveget, úgysem érdekel senkit a rizsa, tessék csak kattintani és ámulni-bámulni -- megjelenés 2013 tavaszán PS3-ra és Xbox 360-ra.Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások10  

OsOnO

2012-12-27 03:08:30 [10]

Hidd el ez a célom és én is ebben bízom. Neked ugye ott a főiskola, most képzeld el ezt munka és (alakulófélben lévő) család mellett, mindezt egyedül. Ahogy időm engedi én teszem a dolgom, ahogy láthatjátok, a fontosabb hírek kint vannak, volt jó néhány nyereményjáték is az oldalon mostanában..
Ha valóban 1-2 ember lenne, aki mellém áll és aktív munkát tud folytatni, semmi gond nem lenne. Egyik mondjuk letöltéseket tenne fel másik pedig híreket írna, én pedig hozzájárulnék mind a kettőhöz, szerveznék még nyereményjátékokat stb.

Úgyhogy bizakodva várom a segítséget.

Atheist

2012-12-26 23:21:00 [9]

Nem tudtam, hogy már csak Te vagy egyedül, így valóban nagyon nehéz... Én szívesen segítenék, mert élek-halok ezért a játékért, de fősuli mellett nehéz lenne csinálni. Nem vagyok kolis, albérletes mindennap buszozok és este érek haza. Ha van egy kis szabadidőm, akkor azt inkább barátokkal töltöm etc.

A fogalmazóképességem sem az igazi, talán a fordítások mennének (ha esetleg megjelenik egy cikk a R* oldalán) meg ilyen könnyebb dolgok

Amúgy itt több letölthető meg egyéb olyan dolgok is vannak, amik pl. GTAPlace-n nincsenek. Ez jó, ezért remélem nem fog megszűnni az oldal és valaki vagy valakik melléd állnak és újra olyan lesz a honlap mint régebben.

OsOnO

2012-12-26 21:47:09 [8]

A GTAPlace egy viszonylag új oldal (legalábbis az elmúlt néhány évben folytatnak aktív munkát). Lelkes fiatalokból álló csapat, akik vannak vagy 7en. Félreértés ne essék becsülöm a munkájukat és valóban egy jó oldalt, közösséget hoztak létre néhány év alatt.
A hangsúly itt most azon van, hogy ~7en vannak..

OsOnO

2012-12-26 21:39:26 [7]

Sziasztok! Nos nem mondom, hogy nincs igazatok, de sajnos olyan dolgok eredménye ez, amit érthető okokból nem teszünk közzé. De pár dolgot azért elárulok: a legnagyobb probléma az, hogy nincs szerkesztője az oldalnak, én vagyok egyedül. Mikor 2003-ban elindítottam az oldal elődjét a GTA Online-t én 14 éves voltam, időm mint a tenger, akkor megtehettem azt, hogy egyedül szerkesszem az oldalt.
Azóta lassan eltelik 10 év, már felnőttem, kevesebb időm van stb, aki felnőtt látogató tudja, hogy miről beszélek. Ezalatt a közel 10 év alatt megfordult nálam vagy 30-40 szerkesztő az biztos, ennek vagy a 10%-a vált be huzamosabb ideig, de már ők is felnőttek és más dolguk akadt.

Én folytatni szeretném az oldal szerkesztését, de egyedül kevés vagyok. Az ajtó nyitva áll, örömmel fogadnám a segítségetek. Aki szívesen lenne szerkesztő írjon PM-ben.

Atheist

2012-12-26 20:29:57 [6]

A GTAPlace-re gondoltam én is csak nem akartam kiírni... de már mindegy

HungaryDave

2012-12-25 23:48:26 [5]

Meg itt nem bírnak egy rendes hírt összeállítani, ink. elmennek a pcguru.hu-ra és onnan kimásolják és akkor HAWAII van, pedig NEM!

HungaryDave

2012-12-25 23:47:11 [4]

Ebből már, nem lesz semmi, nem értem, hogy lehet még mindig az oldal neve, hogy: GTAHungary, esküszöm ez csak a magyarok trehányságát mutatja, már aki trehány!
Ink. megyek a GTAPlace-re ezerszer jobb a közösség és ők legalább minen egyes icipici hírt megosztanak!

Atheist

2012-12-25 19:15:51 [3]

A konkurencia lenyomta őket... én is inkább a másik nagy GTA-s oldalt látogatom ott ha van valami friss infó egyből közzéteszik... pl. az 5 új kép, amit írtál is

Amúgy pár éve úgy volt, hogy indulnak majd új oldalal, ahol más játékokkal foglalkoznak, de azokból se lett semmi...

HungaryDave

2012-12-25 10:57:33 [2]

Úristen, milyen GTA oldal ez, el sem hiszem, semmi új infót nem raktok ki, csak szólok tegnap a R* megosztott 5 képet, de nem szégyen!-.-"

Csabexy_djtorok

2012-12-20 09:16:42 [1]

ez a gta 5 nagyon jo

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei