GTA 5 multiplayer videó

  • OsOnO
  • 2013-08-15 20:40:52
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megérkezett a GTA 5 multiplayer módját bemutató videó, az állunk pedig leesett, olyan jónak ígérkezik a játék.
A Rockstar Games a GTA-sorozaton belül először a 4-es számmal jelezett felvonáshoz készített multiplayer módot. Azóta azonban nagyon sok minden történt, a csapat pedig sokat tanult, így a GTA 5 multiplayer szekciója már egy jóval robosztusabb élmény lesz, legalább annyi -- ha nem több -- lehetőséggel, mint a singleplayer kampány.

A találóan GTA Online-nak nevezett mód a rendelkezésünkre bocsátja a teljes játékvilágot (16 fő a maximum), ahol szó szerint azt csinálhatunk, amit csak szeretnénk. Versenyezhetünk, céltalanul lövöldözhetünk, minijátékokban vehetünk részt (tenisz, szkander stb.), kocsikat tuningolhatunk, házakat vásárolhatunk, vagy éppen csapatokat alakítva, szervezetten teljesíthetjük az előttünk álló, s a megjelenés után folyamatosan bővülő küldetéseket (a fejlesztők és a játékosok munkája lesz a kiegészítők tartalma), sőt még mi magunk is készíthetünk egy-egy arénát vagy versenyt a pályaszerkesztővel, merthogy az is lesz. Egyszóval teljes szabadság vár ránk, és ami még jobb, hogy a Rockstar látszólag sikeresen tudja átültetni a szóló kampány féktelenségét az online játéktérbe.

A játékmenet persze némiképp változik a singleplayer módban látottakhoz képest, de úgy tűnik, hogy csak olyan eltérésekről van szó, amik szükségesek a multiplayer módhoz -- például fegyverváltásnál az idő nem lassul le, illetve nyilván karakterek között sem váltogathatunk, minden más azonban várhatóan a helyén marad.

Fontos tudni még, hogy a GTA Online nem lesz elérhető a GTA 5 szeptember 17-re eső premierjén, hanem csak október elsejétől indul el. Természetesen minden egyes GTA 5 kópia ingyenesen tartalmazza az online részt, s azért sem kell fizetni, hogy ehhez hozzáférjünk.



Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei