GTA 5 és Red Dead Redemption: PC-s megjelenés!

  • OsOnO
  • 2013-07-09 22:43:09
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Red Dead Redemption és a GTA 5 PC-re is megjelenhet a Rockstar Games friss álláshirdetése alapján.
A Rockstar hivatalos oldalán nemrég megjelent álláshirdetésből úgy néz ki, hogy a cég legfrissebb játékai, vagyis a Red Dead Redemption és a GTA 5 ellátogathat PC-re is; az átiratok elkészítésében segítséget nyújtó munkatársakat keresnek.

A Rockstar Leeds jelenleg egy tehetséges grafikai programozót keres, aki segítséget tudna nyújtani abban, hogy a legújabb játékainkat PC-re is elhozzuk. A többi Rockstar stúdióval együtt dolgozva az lenne a feladat, hogy megtartva az eddigi minőséget, a lehető legjobb PC-s átiratok készüljenek el.” -- Ez áll az álláshirdetésben, de a következő generációs konzolokat is megemlítik, ami előrevetíti azt, hogy az Xbox One és a PS4 is kap egy új Rockstar játékot, talán pont a GTA 5-öt.

A Rockstar Games felhozatalának két olyan, frissnek nevezhető példánya van, mely még nem jött el PC-re; az egyik a 2010-ben megjelent Red Dead Redemption, a másik az idén szeptemberben megjelenő GTA 5. Utóbbival kapcsolatban a hivatalos bejelentés hiányában is egészen biztos, hogy lesz átirat, az RDR azonban még mind máig nem költözött át személyi számítógépekre, pedig a Rockstar-rajongók nagyon szívesen pattannának lóhátra.
Talán ez az első nyom arra, hogy a fejlesztők valami nagy bejelentésre készülnek, ám erre még biztosan várnunk kell, hiszen a figyelmüket most a GTA 5-nek szentelik.

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei