GTA 5 PC-s megjelenés még idén ősszel?

  • OsOnO
  • 2013-08-14 01:18:37
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az Nvidia gazdasági jelentése közben elkotyogták azt, hogy a GTA 5 idén ősszel már megjelenik PC-re is.
Az Nvidia a hét elején tartotta meg a gazdasági konferenciáját az aktuális negyedévre vonatkozóan, ennek része pedig az, hogy a száraz pénzadatok mellett a vezetőség néhány magasabb rangú tagja beszédet is tart a piaci helyzetről és a jövő kilátásairól. Ez a mostani, nyári esemény is pont úgy zajlott, mint ez eddigiek, már-már unalmasnak is nevezhetnénk, annyi érdekesség viszont történt, hogy Chris Evenden elszólta magát, mondván: ősszel megjelenik PC-re a GTA 5.

A PC piac változik: a belépő szintű laptopokat megszorongatják a táblagépek, mindeközben azonban az egy adott célt szolgáló konfigurációk, mint például a gamer-PC-k vagy a munkaállomások tovább növekednek. Ez a tagoltság jól mutatja, hogy a felhasználók miként használják a különböző típusú számítógépeket; sokan általános célok kielégítését látják egy PC-ben, amit netezésre, levelezésre, videózásra vagy közösségi hálózatok böngészésére használhatnak (mindezt egy tablet is ellátja, mégpedig jobban), ugyanakkor a játékosok egy kemény őszi szezonra készülnek fel, amikor olyan nagyágyúkkal játszhatnak, mint a Call of Duty: Ghosts, a GTA 5 vagy éppen az Assassin's Creed 4.” -- mondta a befektetői kapcsolatok igazgatója.

A Rockstar hivatalosan mind a mai napig nem erősítette meg a PC-s GTA 5 fejlesztését, s könnyen lehet, hogy csak nyelvbotlás volt a játék megemlítése, ám ne felejtsük el, hogy a GTA-sorozat egyes részei hagyományosan késnek legfeljebb egy évet PC-re, s nincs okunk azt feltételezni, hogy ez most másképpen lesz. Ráadásul a Rockstar Leeds nemrégiben vett fel pár olyan fejlesztőt, akik segítenek átiratok elkészítésében, szóval nem érdemes kongatni a vészharangokat, vagy mondjuk petíciót indítani.

-FRISSÍTÉS:- Az Nvidia hivatalosan visszavont minden tegnapi GTA 5-tel kapcsolatos állítást. "Tegnapi jelentésünkben a befektetőink egy olyan listára hivatkoztak, melyen felsorolásra kerültek az idei ősz legfontosabb játékai, köztük a GTA 5 is. Ez a jelentés azonban általánosságban értendő az egész videojáték-iparra, és semmilyen biztos információt nem kívánt közölni az Nvidia részéről. Az Nvidia nincs birtokában a GTA 5 lehetséges PC-s megjelenését érintő adatoknak. Sajnáljuk a hibát."

Forrás: pcguru.hu
  GalériaGrand Theft Auto V  
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto V

megjelenés:

2013. szeptember 17.

fejlesztő:

Rockstar Games

kiadó:

Take-Two

Web Fórum Végigj.
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei