GTA 3 mobilokra és táblagépekre

  • OsOnO
  • 2011-10-15 15:02:06
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Idén megjelenésének tizedik évfordulóját ünnepli a Grand Theft Auto III, a Rockstar pedig úgy döntött, hogy mobileszközökre is kiadja a játékot.
A Rockstar ma jelentette be, hogy a 10 évvel ezelőtt megjelent Grand Theft Auto III mobiltelefonokra és táblagépekre is meg fog jelenni, ráadásul még idén ősszel. A forradalmi játék mobilverziója az iOS és az Android operációs rendszerrel is kompatibilis lesz, de nem mindegyik eszközzel fog működni. Az Apple pártiak csak az iPad 2-n és az iPhone 4S-en élvezhetik a programot, míg az Android tulajok a Droid X2-n, a HTC Evo 2-n, az LG Optimus 2X-en, a Motorola Atrixen, és a Samsung Galaxy S2-n, illetve tablet fronton az Acer Iconián, az Asus Eee Padon, a Motorola Xoomon és a Samsung Galaxy Tab 10.1-en futtathatják a játékot.

A játékkal egy időben egy szobrocska is a boltokba fog kerülni: a Sideshow műhelyében legyártott, 1:6 arányú, részletesen kidolgozott figurák két ruhával és többféle fegyverrel együtt érkeznek majd, ám ha valaki szeretne egy ilyet, annak mélyen a zsebébe kell nyúlni, a bábu ugyanis 150 dollárt kóstál, s sietni is érdemes lesz, hiszen limitált példányszámban kapható.
A figurát egyébként meg is lehet nyerni a Rockstar nyereményjátékában. Nem kell mást tenni, mint beregisztrálni/bejelentkezni a Rockstar Social Clubba, majd kitölteni ezt a jelentkezési lapot, s reménykedni, hogy téged sorsolnak ki.

Forrás: pcguru.hu
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Grand Theft Auto III

megjelenés:

2002. május 23.

fejlesztő:

Rockstar North

kiadó:

Rockstar Games

Web Fórum
Magyarítás Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei